Pnrkcyr 3 gündür çok kötüyüm. Akşamları ne yesem midemi ekşitiyor ve kötü kokular geliyo. Kusma ve ishal sürekli devam ediyor. Kanımda enfeksiyon çktı. Salgın dedi doktorlar ama böyle bi şey başına gelen var mı?
Nurunilkmucizesi Pnrkcyr Salgin olarak değilde benim kusmalardan dolayı suusz kaldim idrarimdeki enfeksiyon kanıma geçmişti. Antibiyotik tedavisi ile Allah’ın izniyle normale geldi aksatmamak gerekiyor. 🤲🏻❤️🤲🏻
Pnrkcyr Nurunilkmucizesi cevap verdiğin için teşekkür ederim🙂 hamileliğin başlarında olan kusmalardan yaşamadım. 22. Haftamdayım birden başladı. İdrar yolu enfeksiyonum da yok. Acildeki doktor antibiyotik vermedi. Napıcam bilmiyorum
Nurunilkmucizesi Pnrkcyr benden tavsiye enfeksiyon doktoruna git gebeliğini belirt uygun ilaçlar ve kandaki enfeksiyonu idrare göre tehlikeli buluyırlar ben bunın için yattim hastanede kesnlıkle amacım korkutmak degil bende cok korkagimdir zaten :) ama aksatma onemli bir durum kandaki.
Pnrkcyr Yatış olacak kadar yüksek değilmiş çok şükür antibiyotik tedavisine başladım. Allah bebeklerimizi korusun🙂 tekrardan teşekkür ederim ☺️Nurunilkmucizesi