Glsm9191 Kızlar bu bütçe ile pişman olmayacağım bebek arabası arıyorum, daha fazlasını veremem şu an arabaların ismini yazabilir misiniz
yeldalevent Glsm9191 baby plus trend yolda Alabilirsn ben aldm çok memnum kaldm 900 tl travel sistem daha farklı ucuz olanlar da var bebeto markası da var istegram da 900 tl 1 milyara full takım veriyorlar hangisi içinize geliyorsa bakalbilirsnz
yeldalevent Glsm9191 baby plus trend yolda Alabilirsn ben aldm çok memnum kaldm 900 tl travel sistem daha farklı ucuz olanlar da var bebeto markası da var istegram da 900 tl 1 milyara full takım veriyorlar hangisi içinize geliyorsa bakalbilirsnz
Bebek_uraz Glsm9191 canım 850 TL’ye bebeto alabilirsin ben kullanıyorum puset artı büyük başlığı var üstelik görünüş de mükemmel ötesi gayet sağlam kesinlikle tavsiye ederim bi de internetten alma ya ben mesela güvenemiyorum başka bir şey geleceğinden değil sağlamlılık konusunda
pyymamm Glsm9191 Joie marka iyi diyolar beğenirseniz inceleyin ebebekte su an kampanyalarda varken birde hepsiburadayıda takip edin cok düşüyo ben kara cuma zamanında aldım en fazla 3000e kadar sattıkları arabayı 1350ye denk getirip pierre cardin escape model
Pnaronoruc Cemredudu eBaby mi markası bende baktım o ürüne instagramdan hoşuma gitti siz nerden gidip aldınız acaba ? Kalitesi güzelmi fiyat uygun çünkü
Syst333 Adimadim canım modelini çok beğendim ben yoykonun sonra avmde bir kadında gördüm çok kullanışsız ve bagaja bile sığmayacak kadar büyük olduğunu söyledi bende çok beğenmiştim ama vazgeçtim bilgin olsun
Eesrayldrm Glsm9191 ben aldim efsane cumadan geldi araba gayet guzel begendim ama tabi bebis gelişinde kullanınca belli olcak
BlgnRb Biz baby plus canyon aldıkt travel sistem ama kullanmadık henüz 899 TL fiyatına göre kaliteli ve kullanışlı duruyor
Seda-3467 Merhaba İnstagram da moroğlu bebe diye sayfa var ürünleri hem çok iyi hem çok uygun bakabilirsin bende ordan almayı düşünüyorum 🥰
Habibegnc Seda-3467 evet canim burada uygun veriyo bende burayi dusundum kisa denk geldi icin suan beklemede tabi 😌 aldigim zaman buralara bakicam 😌
BlgnRb Glsm9191 ben hem uygun hemde travel sistem bir araba almak istiyordum internette inceledim ebebek çalışanı da alanların memnun olduğunu söyledi aldık ama kullanmadan kesin birşey diyemiyorum.
turkancakar Glsm9191 bende babyplus aldım kullanmamıza çok az kaldı ve ürün duruşu modeli çok güzel ve kaliteli duruyo fakat büyüdüğünde kullanışlı olurmu kullanmadan bişey söylemem dopru olmaz
Yusufum_ Glsm9191 güvenilir bir sayfa evet ben gidip direk yerinden aldım istanbul istocta fiyatları çok uygun ve ürünleri de çok kaliteli
pyymamm Glsm9191 daha uygunlar var ama ya deneyerek bakın ama netten denemeden almayın uygun diye kötü araba denk gelmesin. Bir arkadasım puseti ayrı arabayı ayrı almıs 650 tl aybebekten diyodu sizde bir bakın sitesi muhtemelen vardır bende baska mağazasında bu arabamı denedim beğendimde internetten indirimdeyken almıstım