Ayparee Herkesin mide bulantısı ve kusma şikayetime kız demesi ve cinsiyetini bugün öğrendiğim oğlum.. Bissürü belirti sordum, dinledim kendimi şikayetlerimden sonra iyice kıza hazırlamıştım ama oğlum geliyor..😀 13+6, 2020 Haziran Annesi🥰
Mervemm Ayparee sağlıkla al kucağına insallah canim onlar hepsi yanıltıcı ben ilk kizimda yasadim o dediklerini ama suan kizim olcak hic ama hic yasamadim 😍😘😍
Tugbakarciga Ayparee hayırlı olsun inşallah. Bende de aşırı bulantı kusma oldu herkes kız dedi ama doktorum 12 haftada erkeğe benziyo dedi. 13+1 olduk haftaya doktora gideceğim o zaman kesin belli olur inşallah 🤗
Sukufe Ayparee bende kendimi kıza hazırladım herkes kızın olacak diyor hissediyorlar tabi eşim dışında ama daha öğrenemedim cinsiyeti 13+2
Ayparee smglaaa 13+2de belli oldu da cinsiyet balonu yaptık sadece annem biliyordu bugün öğrendik. Özelde canım.🌸
Belmaaa Ayparee allah size bağışlasın benim de 13+2 doktora söylemeyin dedim ama sanki erkek çıkıntıyı gördüm bir de Haziran bebekleri hep erkek sanki 😀