Mlkkrmtc Kızlar demır eksıklıgı cıktı bende dr. Demır hapı verdı mıdemı cok bulandırıyor. 6 haftalık hamıleyım folık asıt dıafol kulllanıyorum ıcerısınse bır suru vıtamın var. Sadece onu kulllanmak ıstıyorum.😑
Urul_yildiz Mlkkrmtc cnm bnde 8 haftslıkkn dahiliye doktorum verdi folik guatır ilacı kullanıyorum bnde ilk aldıgımda gun boyu kustum kadn dogum doktoruma danıstım kullanmada bi sakınca yok dedi yemekte 2 saat sonra kullan dedi zaten 16 haftasında demir ilaçına başlanıyo cn. Sen erken bSlamıs oluyosun
ulkukrts Mlkkrmtc Demir ilacını aç karnına midemi bulandırdıpı için kafama göre kesmiştin ama kestiğim ay bebeğim çok az kilo almıştı doktorda sordu kestiğimi söyledim çok kızmıştı içemediğim için imom vermişti karın çevresinin 3 hafta gerilediğini söylemişti
Sweetblonde88 Mlkkrmtc vücudun 2 kat kana ihtiyacı var vucut bunu yapmak için uğrasacak içemediğinizi doktorunuza söyleyin. Önemli çünkü demir depoları düşükken doguma bile almak istemiyorlar.
mucizelerininannesi Mlkkrmtc cnm portakal suyu ile hapı at ağzına mide bulantısı yapmaz bende de aynı durum var bende portakal suyu ile içebiliyorum ki c vitamini var emilimini daha iy9 sağlıyor hanı direk olarak sana demir olarak kana karışıyor başka yiyeceklerle atınca emiliyor yada çok geç emiliyor bi dene bak cnm
Mlkkrmtc Tok karnına da alabılırsın demıstı dr.um oyle mı yapayım bende tıroıt ılacı kulllanıyorum Urul_yildiz
Urul_yildiz Mlkkrmtc guatır ilacını da ac karnına alıyoruz ya yemekten 10 dk önce guatırı al yemek yedıkten 2 saat sonra demir ilacını al oyle rahat edersın cnm bn bu sekilde yapıyorum doktorun soylwdıgı gıbı raht edıyom sut pynır cay bu tarz seyle de ilacı tuketme
Busrababacan61 Hap içemiyorsan doktora belirt damla versin bana yağ şeklinde verdi hap kullanmakta sıkıntı çekiyorum diye ekmeğe damlatıp yiyorum ama kullanmamazlık yapma bence sende eksik olan birşey bebeğin alamaz ve bebeği daha çok etkiler
silamm Mlkkrmtc bulantiniz muhtemelen folik asit ten kaynaklanıyo demir ilacından kaynaklandığını düşünmüyorum demir ilacı tok karnına alıyorsunuz zaten
Mlkkrmtc silamm hayır folık asıtı daha once sınde de kulllanıyordum demır ılacına yenı baslafım ac karnına ıctıgım zaman bulantım cok fazla oldu demır ılacında .
Guguk Mlkkrmtc hemoglobin seviyen kaç? Ben yurt dışındayım burda demir düşük olsa da hemoglobin 11 in altına düşmedikçe Demir vermiyorlar. toksik etkisi varmış. Yani içemiyorsan gece yatmadan dene ya da multivitaminde sana uygun olan demir verisiyonu olanı al. Ya da çok düşük değilse biraz toparlayana kadar ara ver