Prensesannesi0 Hamileyken saç boyatılıyor mu ? Kaçıncı haftada boyatılıyor boyatılıyorsa saçlarım hep bembeyaz oldu Doğumda çekim yapacağım boyatmak istiyorum
Bahar1 Prensesannesi0 Valla canım benim doktorum organik boyayla boyatabilirisn dedi 14.haftadan sonra bende 2 gün önce boyattim
Tubasim Prensesannesi0 benim doktorum kesinlikle önermiyor, organik olup olmadığına emin olamadığın için o riski de göze almamalısın canım boşver eminim beyaz saçlarınla da güzelsindir ❤️
Prensesannesi0 Hirakusunannesi bir tanıdığım 7. Ayda yaptırdı hiç sorun olmadı dedi ama bende korkuyorum işte sonuçta derimize kimyasal madde geliyor doktoruma soracağım ama burdan da yazayım dedim
Hirakusunannesi Prensesannesi0 arkadaşınızda olmayabilir ama sizde kötü bir şey olmayacağının garantisini veremez. Her vücut farkılıdır ve farklı tepkiler gösterir
Burcu16 Deletedmom0093 zaten organik bitkisel vs diye bi boya yokmuş kuaförüm söyledi içine papatya özü aloe Vera kokusuyla nasıl organik olablirki istedigmiz saç rengini kimyasal oksidan girmeden nasıl tutacak hep kandırılıyoruz bide daha fazla para bayılıyoruz
isimsizbebek Prensesannesi0 bana doktorum 3 aydan sonra bitkisel ile boyayabilirsin saçlarım o kadar beyaz ki boyamadım. Ama son ay boyatacağım bitkisel le inşallah
Sherylady Prensesannesi0 ben saçımı boyattığımın ertesi günü hamile olduğumu öğrendim. 3. Ayımdan sonra da tekrar boyattım. Doktorum gayet boyayabilirsin dedi. Boyanın bebeğe bir zararı klinik olarak tespit edilmemiş. Ama sizin kararınız.