bulut955 Herkese hayırlı doğumlar diliyorum öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏. Dün kontröl için gittiğim hastanede açıklığım 4 cm tespit edildi. 1 hafta kasık ağrılarım ve çatı ağrım baslamıştı. Ama önemsiz diye pek üzerinde durmadım. Bu zamanda 4 cm açılmam olmus aslında. Doktor direk yatışımı verdi. Canı arı sokmasına bile dayanmayan ben normal yapıcam dedim. Doktorum beni normal doğum için çok heyecanlandırdı eşim yanımdaydı hep. 4 cm ilk doğum için kesinlikle çok iyi bir açılmaymış kızlar. İlk başta sezaryen formlarını doldurduk sonra Bi anda bir hafta ağrı çektim daha ne olabilir ki epidural alırım dedim. Normale dönüş yaptım. Bana gelip suni sancı verileceğini söylediler tamam dedim serum bağlandı. Yürüdüm koridorda bayağı . 9 da yatışım yapıldı bu arada. Plates topu verdiler onun üzerinde zıpladım. Açılma 8 cm oldu bir anda. Doktorum Bile çok şaşırdı. Ağrılarım artık dayanılmaz bir hal aldı ve epidural aldım belime iğne yapıldı. O andan sonra sancım kesilmedi ama 2 cm daha acılmam oldu 10 cm. Epidural sancı azaltmıyor bence doğumun hızlı gerçekleşmesini sağlıyor. Sonra beni doğuma aldılar ve 5 dakika içinde iki ıkınmada prensesimi kucakladım. O kadar rahatladım ki o doğduğu an ağladığı an.. Şimdi hala dünü düşünüp nasıl yaptığımı anlamaya çalısıyorum eşim ailem bile inanamıyor herkes şok 😁 çünkü hiç acıya elverişli değilim bir anlık deli cesareti gibi bir şey oldu bu ama iyiki oldu çünkü cabuk ayağa kalktım sütüm geldi 2 tane dikişim var ... Şimdi de evimdeyim. Allahım herkese yardım etsin bütün hamilelerin yardımcısı olsun ve Allah isteyen herkese evlat sevgisi tattırsın😍❤️🙏🙏🙏
Tgckync bulut955 bu gercek mi??? Allahim nolur aynisini bnde yaşayayım🤲 maşallah size. Bende 37+2de pazartesi kontrole gidicem 1 haftayi gecti kasık agrisi falan bndede var inşalla aynisini bnde pazartesi günü yaşarım 🤗
isimsizbebek bulut955 ayyyy maşallah sağlıkla büyütün evladınızı. O kadar korkuyorum ki sezeryan olcm diyorum hep. İnşallah hayırlısı ise sizin gibi doğum yaparım. ☺
Ysmn_dmrcii bulut955 bende 40 hafta oldum canım ilk doğumum ama gelen giden yok. Neler yaptın da açılma oldu acaba. Birde bana da galiba suni vericekler çok acıtıyor mu suni? N3fes kesen tarzda bisey mi
bakirci Ne kadar güzel olmuş herşey, maşallah. Sağlıkla sıhhatle büyüsün, hep yüzünüzü güldürsün evladınız. 36. Haftadayım, umarım benim gibi heyecanla bekleyen herkesin böyle güzel doğum hikayeleri olur.
Peri777 ayseilyas bendede oluyor ama ara sirami oluyor kesintisiszmi? Bazen dayanilmaz oluyor doguruyorum saniyorum
Dilankenger Ya maşallah çok güzel olmuş . inşallah bende öyle bir anda doğururum . yatıştan kaç saat sonra doğum oldu canım . daha öncesinden açıklığının olması için bişeyler yaptın mı
bulut955 Dilankenger 11 de yatışım yapıldı adet sancım vardı çok az bir şey 4 ü 5 geçe doğum yaptım. Mutlaka yürüyüş öneririm. Evde temizlik yaptım hep ev süpürdüm eğildim kalktım hiç sakınmadım kendimi 😍 hayırlı doğumlar dilerim
Glybskl Tgckync bende Pazartesi 37+4 olucam çatı muayenesi olucam bende aynısını diliyorum sizin gibi 😁❤️ İki haftadır var benim de çatı ağrım çok özendim yaptığı Doğuma maşallah 🧿
bulut955 Ysmn_dmrcii sürekli yürüdüm hep hareket halindeydim. Temizliklw oyalıyordum kendimi. Elektrik süpürgesi vileda hep elimdeydi. Tabi bunlar oyalanma çeşitleri siz yeter ki hareketli olun gerisi size kalmış 💕
Nursenamustafa Ya benim 34 haftalık daha ama çatı ağrım var sizce normal mi cuma günü gideceğim randevum var
lazkizi61_ bulut955 hayırlı olsun neguze l bie doğum olmis sizin için rabbim bizlerede nasip etsin inşallah benimde sayılı gunlerim kaldı ilk doğumum benimde catim felan ağrıyor 39+1 yim doktorum çayıma bakmadı halen.. kaç kilo doğdu kızınız :)
bulut955 lazkizi61_ ben hep hareket halindeydim. Yürümek cok sey kazandırıyor insana. 2.890 ve 49 cm oldu😍
Premsesinannessi20 bulut955 aayy benimde ilk doğumum çok cesaretlendim 🥰bunu okuyunca benimde erken doğum riskim var 32 haftalığız 3 cm açıklık varmış
bulut955 Premsesinannessi20 bence şimdi hastaneye gitme evde otur kalk hareketler yap açılman 1 hafta içinde çok güzel olur inşallah🙏
nemu63 Premsesinannessi20 açıklığı ultrasondan görebiliyo mu doktor bende 30.haftdayim erken doğum riskim var ama alttan bakmadı sanciyi durdurmak için ilaç kullanıyorum
Minikkbaby Premsesinannessi20 merhaba bende aynı durumdayım erken doğum riskim var 33haftalığım 29. Haftada başladı bizim bu durum doktor 2cm açıklık olursa sezeryAna alıcam dedi uçuşan 1cm açıklığım var. Sizin doktor ne diyor bu duruma acaba
Haticebirece bulut955 Allah analı babalı büyütsün inşallah evladınızı 😊 açılma için öncesinde yaptığınız birşey oldu mu
Premsesinannessi20 bulut955 zaten bebek daha çok küçük olduğu için bir hafta önce iki gün hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptılar doğumu durdurduk şimdilik dedi doktor hayırlısı artık bekliyoruz 🙏
Rahimeali bulut955 maşallah sübhanallah diyorum sadece sana Allah bizlere de böyle doğum nasip etsin insallaaaaahh🤲 sağlıkla büyüt bebeğini,hayırlı bi evlat olsun.
Ysmn_dmrcii bulut955 ilk sancıların adet ağrısı gibi mi.oldu.canim. Sürekli karnım sertleşiyor ve kasıklara giriyor rahime.agri giriyor acaba açılma sancısı mi?
ayseilyas bulut955 ben bugun 2 saat kadar yurudum belki dha fazla suan sanki karnim sertlesmis gbi hissediyom