Arzu_54 Kızlar benim canım hiç birşey çekmiyor şöyle hafif sizin sevdiğiniz olabilir ne biliyim birşeyler söyler misiniz belki sayenizde canım ister
Gamm Arzu_54 valla sever misin bilmem ama ben hamile kaldıktan sonra ilk zamanlar aşırı keyifle brokoli karnabahar haşlayıp yoğurtluyodum. Ve havuç taratora bayılıyorum hem hafif hem çok lezzet alıyorum nedense çok sevmezdim eskiden
azizeguneyy Arzu_54 kızz a101e bir pasta gelmiş çikolatalı akışkan ama bir görrrr bayılırsın tadı mükemmelll. Kız sen bana denk gelicektin öyle iştahlı yiyorum ki seninde canın çekerdi. Benim sütüm çekiyor çocuk emziriyorum😂
Arzu_54 azizeguneyy 😂 aç aç şimdi pasta da nasıl yiyeyim ki midem bi düzelsin herşeyi yemek istiyorum bulanacak korkusuyla yediğimden tat alamıyorum
azizeguneyy Arzu_54 doğru söylüyosun vallahi bende hamileyken öyleydim yemekten korkmayı geçtim yemeğe bakınca bile kusuyodum😂
2cocukluhayatadogru Canım bak buna bayılacaksın hem de iştahın açılır 😋 patatesleri tuzla haşla, iyice ezdikten sonra içine salatalık turşusu doğra küçük küçük ve sarımsaklı yoğurtla karıştır offf acayip lezzetli oluyor soğuk soğuk valla canım çekti şimdi 😋😋