Haticemre21 Hanımlar 28 haftalık hamileyim ciğer yememde sakinca var midir. Nette hic doğru dürüst bilgi yazmıyor.
azizeguneyy Haticemre21 valla ben baya yedim hamileliğimin son ayları mis gibide doğurdum sorun yok 😂
Ilknur_degrrli1 Haticemre21 fazla olmucak şekilde yiyebilirsn diyende valla ben en az haftada 3 defa kokoreç yiyorum bayılıyorum çünkü canım istior bence pişen herşey yenilir çiğ olmamasina dikkat ederseniz pişmişlerse bakteri olmaz
Haticemre21 ekara bende hic yemedm şu zamana kdr da soruyim dedm ilk 3 ay onerilmiyor falan yazıyor da nette
Arzugurr Ben de 27 haftalık hamileyim hemşireyim aynı zamanda yedim bi kaç defa fazla miktarda Demir içeriyor sonuçta fayda bile olacak bence ☺️
lleyla4545 Bende yedim ilk aylar bilmeden dokandı bana çok kötü oldum doktorum yeme demişti. Son 3 ay da yenilebilir oda az miktarda dedi. Ama ben hiç yemiyorum korktum çünkü bi kere allah korusun bişey olmadı.
Minnosizmmm Haticemre21 benim doktorum yasak demişti 7 aydır yemedim fazla a vitamini içerdiği için doğum anomalisine sebep olacak riskleri var dedi belki ben kan ilacı kullanıyorum diye demiştir ama bence doktoruna sor çok canın çekiyorsa tadımlık ye ben bir küçücük parca almıştım çünkü 🙈
Haticemre21 Minnosizmmm bende kac ilaci kullnyodum da. Dedgnz gibi tadımlık yedim tereddutte kalnca 🤗
Sultancaksen07 Haticemre21 ben hep yedim halada yiyorum hatta canım istiyor bir buçuk porsiyon yiyorum bi sıkıntı yok şuan olacağınada düşünmüyorum güvenilir bi yerde ye bi sıkıntı olmaz
sokomel 29 haftayım, arnavut ciğeri çok severim ama hamilelik boyunca hiç ciğer yemedim, sonuçta sakatat. Riske atmak istemem. Zaten her yiyene bir şey olacak diye bir şey yok, başkasına olmaması bende olmayacağı anlamına gelmiyor diye düşünerek yemiyorum.
Smnl Haticemre21 içeriğinde çok yüksek miktarda A vitamini olduğundan sakat doguma sebep olabileceği için ciğer yasaklılar arasında. Doğurunca sanırım ilk yiyeceğim şeylerden. Bütün hamilelikte canım istedi ama riske edemedim. Bebeğimde en ufak bir sıkıntı olsa ben vicdan azabından ölürüm