azizeguneyy Aysucaner sezaryen doğumluyum ama kesiyle doğum yapan bi arkadaşım oldu. Zorunlu bir şey değil eğer özel bölgeniz biraz dar ise genişletme amaçlı kesi atılıyor. Kesi atılırken kesinlikle acıtmaz fakat doğumdan sonra idrar yapmada vesaire canın yanabilirmiş bunun içinde sana krem veriyorlar her idrar sonrası sürüyorsun.
YDE Aysucaner artık kesisiz ilk doğum mümkün değil gibi kiminle konuşsam kesi muhakkak oluyor diyor. Zaten o an onun acısını bile hissetmiyorsun diyorlar. Sadece bir arkadaşımın kesisi büyüktü dikiş aşamasında çok zorlandım demişti. Ama küçük kesilerde o an birşey hissetmezsiniz bence. Sonrası dert biraz galiba
defne55 Aysucaner uyuşturucu iğne yapıyorlar zaten kestiklerini diktiklerini hissetmiyorsun bile sadece eve geldikten sonra bi kaç acıyor okadar
Aleyy00 Senin doğuma uygun olup olmamana, bebeğin baş büyüklüğüne bağlı birşey. Bende 27 gün önce ilk bebeğime doğum yaptım. Kesi olmadı yırtılma vs olmadı 4 dikişle atlattım
Demetdemircioglu Aysucaner kesiyi attiklarini hissettim ama acı yoktu dikis kismi aciliydi benim icin oda 2 haftada gecti bi otururken zor oluyodu (basur yastigiyla cözdüm) bide ayakta cok durunca