_vesileaksoy Gktrkzbn2020 Bende yaptım sipariş vermediğim çok alakasız bişey geldi sipariş verdiğim bi iki parça ürün geldi mesaj attıgımda da siz böyle sipariş vermişsiniz dediler . Yenidoğan alışverişi yaptım ben cibindirik geldi ne alakaysa daha alışveriş yapmıcam ordan
Gktrkzbn2020 _vesileaksoy Sepete baktınz mı belki yanlışlıkla eklemiş olabilirsiniz. 2 hafta önce alışveriiş yaptım bende yanlışlıkla 2 parça ürün sipariş vermişim aradım.iptal ettirdim hemen 😃
gurcem Rumeysaaa67 tesekkurler canımm ♥️ Bızımkı erken geldı tum kıyafetler buyuk oluyor bıraz buyumesını beklıcez🥰
_vesileaksoy Gktrkzbn2020 zaten gelen ürün sitede yokki ki ben hiç öyle bi ürüne bakmadım bile , sipariş verdikten sonra ne aldığımızı da göremiyoruz neyse bebek büyüsün kullanırım artık yapacak bişey yok 😊
Ftszgn Size tavsiyen iklim bebe jammy baby,ben buradan aliyorum gayet kaliteli %100 pamuk guvenilir site. E bebekte de uyguna mevcut
Poncikveannesi Ftszgn bucurukbebegiyim den yaptım aynen ne gördüysem onu gönderdiler bi sorun yaşamadım şimdi de yorgan nevresim ve battaniye sipariş ettim enbebeala dan inşallah onda da yaşamam fiyatlar gayet makul 💕
Nur-11 Poncikveannesi enbebeala dan ben alışveriş yaptım çok ilgililer gelenlerde kaliteli sipariş verdiğim güm kargoya verdiler ertesi gün geldi hemen 😊
Gamzeli_03 Instagram dan Bebemsi var Antalya'da mağazası var ben oradan da aldım ürünleri güzel netten de sipariş verdim aynı sayfadan tek kalan ürünler oluyor fiyatı düşüyor uyguna geliyor ve gerçekten de kaliteli