Masal10 Merhabalar çatlatma iğnesinin 19.günü beta 31 çıkmıştı..1 gün sonra 6 ya düştü fakat kanama yok merak içindeyim, ne zaman kanama başlar ?? Tecrübeli anneler yardımcı olurmusunuz?
Melike3777 Masal10 kuzum değerin tamamen düştüğü zaman başlar benim değerim 9 a düşmüştü kanamam başlamıştı ama genelde değer tamamen sıfırlanınca Rabbim en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin kuzum🙏
Efsunm Masal10 benim de olmuştu kan verdim 93 cıktı iki gün sonra akıntıyla hastaneye gittim kan verdim 40 a dusmus yavaş yavaş akıntı cogalyo adete dönüyo bittiginde de beklemene gerek yok ben beklemedm şuan 7 +3 oldum allahım isteyen herkesin gonlune gore versin inşaallah
Nurr Benim ilk 17 çıkmıştı 3 gün sonra kanamam başladı 9 a düşmüştü değerim 3 ay sonra tekrar hamile kaldım doktorum korunmana gerek yok demişti 🌸
Ozlemkubra Benimde değerim 30du 2gün sonra 7ye düşmüştü akşam üstü hasta olmuştum değer sıfırlanmaya yakın kanama geliyor
Fndafth Kızlar merhaba ben 24nde çatlatma iğnesi oldum yumurtam 18. Güne denk geldi yani çatladı ve benim adetim 11. Nde ben gittim kan verdim 90.45 çıktı 13nde gittim yine kan verdim 120 çıktı sizce gebelik varmı