Baloglum93 Kizlar evde kimseye söyleyemiyorum çekiniyorum markete gittim geldim iç camasirim boydan boya ıslanmış daha 30 haftaligim bebeğin suyu mu bunu nasıl anlarım bı yöntem var mı islaniyomus gibi hissediyorum
Drryy Baloglum93 iççamaşırın komple ıslandıysa o şekilde bi akıntı olmaz muhtemelen suyun geliyor olabilir kimsedende çekinme niye çekiniyorsun ayıp bişey değil hemen hastaneye git canım
Pispispis_06 Baloglum93 bence de cekinmeyin. Yanı suyum geliyor diye açık açık diyemiyorsaniz evde kim varsa artık hastaneye gitmemiz gerekiyor deyin. Ama mutlaka gidin boydan boya ıslanmışsa su olabilir akıntı böyle olmaz.
Ozlem35 Baloglum93 Canım kayinvalidene söyle hemen, o da kadın yazık seni anlar yani hamilesin Allah korusun, boydan boya akıntı g3lmez ki....ihmâl etme hem3n söyle
Baloglum93 Blackcloud azcik sancı giriyo sol kasigima ama öyle de ters bı zamanki bı ton misafir var kaynanamdayim eşimde işte Allah'ım ya
Gkhnm97 Canm bnmde 28 haftalarda falan olmustu dedigin gbi hareket ettikce geliyodu ama akintiymis doktor fitil falan verdi gecti ama bi doktora git ihmal etme su da olabilir
Baloglum93 Pispispis_06 valla sanki böle ıslak çamaşırını giymisim gibi hani akıntı olsa beyaz sümüksü bişi olur bu normal bı su gibi giricem doktora ya korktum
Fdle Baloglum93 30 haftalıkken benimde başıma geldi canim karın agrım da vardı benim hemen doktoruma gittim çok şükür su değildi akıntı dedi doktorum yada bebek baş aşağı pozisyonda bilmeden idrar da kaçırmış olabilirsin dedi nstde falan sancim çıkmadı bir sorun olmadı yani ama yine de içinin rahat etmesi açısından doktoruna gitsen iyi olur aslında
Lvnya Devlet hast Acilde su mu akıntı mı bakarlar mı mesela ? Nstye yönlendiri mi acil ya da cünkü ben cok paniğim doktorun özelde her durumda gitmekten baya masraflı olmaya başladı bize
Busraklnc Öncelikle doktorunuzu arayıp sormanız lazım hemen kalkıp gitmenizin bir anlamı yok, onlar sizin tarifinizden zaten anliyorlar ve gel ya da gelme ya da şu durumda gel diyorlar. Daha geçen hafta aynı tedirginliği yaşadım ordan biliyorum.
EcrinveSelim Doktra gidin yada eczaneden ped alın bakalım rengi değişcekmi merak ettm ama bunu ihmal etmeyin