Aybuke_veli MuallimeGK Ayn canım maalesef aman boş ver kafana takma ben onunla bile mutluyum çünkü herşey oğlum için o sağ salim doğsun yeter zamanla beyazlıyor zaten Takılma 😀😀
2cocukluana_ MuallimeGK ben kullanmadım canım ama çok fazla. Kasintim var seninde öyle mi varsa nerelerinde
MuallimeGK 2cocukluana_ evet kolajen azaldığı içim deri ayrılıyor bu yüzden kaşıntı oluyor çatlayacak yerlerinde
Hellotutu MuallimeGK Sürekli nemlendirin ve canınızı hiç sıkmayın doğum sonrası çatlak görünümünü azaltan bir sürü işlem var. Hamileliginizin tadını çıkarın, bebeginizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle...
Bsecill arslanmerve57 bende beyaz tenliyim baya beyazım hatta öyle diyeyim 34+4üm çok şükür hala çatlağım yok. Genetik bir durum vücudunuzun esnekliği ile alakalı Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben dilerseniz bir deneyin
MuallimeGK Bsecill Beyaz tenli olarak şanslısınız çünkü maalesef çoğumuz çatlamaya elverişli😔 aklımda sağ olun😊
Deletedmom327 gurcem frei öl bende aldım ama sadece haftada bir kere kullanıyorum her gün sürmeye üşeniyorum daha yeni başladım 2 hafta oldu