MuallimeGK 29 haftalık hamileyim karnımda bir sürü çatlak oluştu sarı kantaron yağının çok işe yaradığını okudum kullanan var mı ya da başka bir önerisi olan var mı en azından daha fazlalaşmasın
arslanmerve57 MuallimeGK kaçıncı haftada başladınız çatlamaya 🙄 bende 21+5 haftalığım korkuyorum sürekli bir şeylerle nemlendiriyorum ama bakalım
iremss MuallimeGK bnde beyaz tenliyim sadece merak ettiğim için soruyorum, herhangi bir şey kullandığınız halde mi çatladınız :( :(
Tazeanne0134 MuallimeGK valla canım çatlayacak olduktan sonra her türlü çatlıyor 🤷🏻♀️ bende başta çok takardım ama işte
_Mom1 MuallimeGK doğduktan sonra bakıcaz artık çaresine üzülmeyin, ben de çok üzüldüm çok taktım ama sonra saldım günden gune artıyor çünkü 😃 her gün yağları kremleri sürmeye devam ediyorum elbette ama dogsun lazer vs onları araştırıcam düzelmezse. Bazıları da ilk doğumdan birkaç ay sonra kayboluyor göze batmıyor diyor
MuallimeGK arslanmerve57 3 hafta öncesine kadar doğru düzgün hiçbir şey yoktu bir anda ve o kadar çok oldu ki çok üzülüyorum
arslanmerve57 MuallimeGK umarım çoğalmaz beyaz tenli misiniz birkaç kişi bana beyaz tenlilerde oluyor dedi de çok inanmadım 🙄 çatlaklar için işlem yapan yerler var doğumdan sonra en kötü öyle bir yere gidersiniz bende aynı şekilde düşünüyorum eğer çatlak olursa
MuallimeGK arslanmerve57 evet beyaz tenliyim şuan zaten tek derdim çoğalmasın doğumdan sonra ben de düşünüyorum öyle bir işlem yaptırmayı umarım sizde olmaz 🙏🏻
_Mom1 arslanmerve57 kesinlikle beyaz ten etkisi bence en ufak bir kusuru hemen belli ediyor ten rengi 😔
Bsecill arslanmerve57 bende beyaz tenliyim baya beyazım hatta öyle diyeyim 34+4üm çok şükür hala çatlağım yok. Genetik bir durum vücudunuzun esnekliği ile alakalı Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben dilerseniz bir deneyin
Dnzz64 Ben kullandım, kullanıyorum. Karnim da hiç çatlağım yok. Sadece kilodan dolayı basenlerimde oluştu. Oda dedigim gibi kilo aldığım için. Kantoron yağını da metro marketten almıştım 20 lira civarıydı.
MuallimeGK Dnzz64 doktorunuza sordunuz mu acaba normalde sarı kantaron kullanımı hamilelikte sakıncalıymış acaba yağı için de aynı şey geçerli mi
MuallimeGK _Mom1 benim de öyle gün geçtikçe çoğalıyor sanki ve yeni oluştuğu için mosmor bir görüntü zaten hamilelik yeterince zor bir de bu insanın psikolojisini bozuyor 😔
Dnzz64 MuallimeGK valla hiç sormadım. Ki yağı zaten iki üç damlası yetiyor. Şuan 38. Haftamdayim karnimda hiç çatlak yok.
Gamzeli_03 MuallimeGK ne yaparsan yap oluyor ben 5. Aydan beri krem yağ sürdüm gene oldu ırsi de bu iş valla kafama da takmıyorum bebeğim sağlıklı ya gerisi önemli değil çok sıkıntı edersen güzellik salonlarında çatlak tedavisi var yaptıra bilirsin
MuallimeGK Gamzeli_03 Öyle tabi bütün temennimiz bebeklerimizin sağlığı ama hamileyken insan zaten kendini iyi hissetmiyor benim hamileliğim başından beri zor da geçiyor bu da insanın psikolojisini etkiliyor
MuallimeGK gurcem vazelin için petrol türevleri olduğu söyleniyor ama dediğiniz yağı gördüm çatlak öncesi ve sonrası olarak acaba toparlar mi alsam
Deletedmom327 gurcem frei öl bende aldım ama sadece haftada bir kere kullanıyorum her gün sürmeye üşeniyorum daha yeni başladım 2 hafta oldu
gurcem MuallimeGK ikisini kullandım catlamadım🙏🏻😘 frei öl ıcerıgı zaten temız.Vazelıne gelınce valla ben kullandım ☺️