Haticemre21 Peliss12 bende oguz beye gidicektm snra tatile gidicem diye avrasyadan fatma hanima aldm oguz beye gecerm snra dedm begenince kaldm fatma hanımda cok yogun dediler oğuz beye de ama iyi oldgnu duydm hep cok iyiymis doğum fiyatları da
Peliss12 Haticemre21 ben iki kaybimdansonra kendisiyle tanıştım normal bi hamilelik gecirmiyorm çok ilgili rahim ağzı yetmezligim ve kan pıhtılaşma genetik bziklugum var hepsini normal değere getrdi güven veriyo en önemlisi bu bence
Gizem3410 Cansuacar hayır 23.haftamdayim dün detaylıya girdim şeker yüklemesi ile ilgili birşey demedi henuz bu ay sonu tekrar kontrolüm var belkı o zaman söyler 🙄
Nlymrdn Cansuacar Atilla Beye gidiyorsanız şeker yüklemesini kesinlikle yaptırmalısınız yaptırmamayı seçenek dahi sunmuyor o yüzden azarladığı hastaları burda post açmısti ☺️
Emel1234 Haticemre21 doktor hakkında değil bebek için gelişim geriliği var suyum hep az kilo geç alıyor bu tarzlarda hep ama ilk defa dün güzel şeyler söyledi bebej için iyi doktor ama
Haticemre21 Emel1234 hmm . Insan her şekilde şüphe ediyor ya bana da hep guzel seyler söylüyor hersey cok yolunda diyor bu sefer de ben diyorm acaba bsy varmıdir bsy olurmu hep gyzel seyler diyo hoca diyorum 🤔😩
Haticemre21 Peliss12 görümcem falan da zamanında oguz bey de doğurmuş tüp bebekdi o söylemişti bana snra dedm doğum icin ona gecerim son ayda ama herlde gecmicem 😁
Haticemre21 Atilla beye gidenler. Atilla bey oranin nöbetçi doktorumu acaba yoksa her gece farkli kisi falan mi bilen var midir