Öncelikle merhaba arkadaşlar..Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattrsn inşallah 🙏🏻 Ben anne olmayı çok sevdim çok çok şükür. 🙏🏻 Bugün 23 günluk olduk ama firsat bulup yazamadm dogum hikayemi bugune nasipmis. Gelelim hikayeme çok sukur fazla skntı yaşamadigim mide bulantisi bile yasamadigim kolay bir gebelik gecirdim. Ama kızım bir turlu donmedi ve en basindan sonuna kadar hep makat gelisti. Doktorumdan cok memnundum bastan sona hep ona gittim ve nihayetinde son çare olarak sezaryen kararı aldik günde anlastik. doguma 3 gun kala doktorumun babasi vefat etti. Doguma gelemicegini soyledi. (Annemin anlattigina gore benim dogumumdan once annemin devamli gittigi doktornda babasi vefat etmis ve annemde bende ayni durumlari yasamis. Kizim benle ayni kaderi paylasti. Herseyde varms bir hayir)Baska bir doktora yönlendirildim. 21 kasim 2019 persembe gunu ameliyata alinacaktim. 20 kasim gnu heyecan dolu gecti son hazrliklarimi yaptm yattim dinlendim ama sabaha kadar gozüme uyku girmedi. Sabah 7.30da hastanede olduk giris islemleri yapildi damar yolum acildi basladik beklemeye.. 8.30da ameliyata alindim korku heyecan tum duygulari yasadim. Ama hicte korkulacak gbi degilmis. Belden igne yapildi ilk denemede oldu ve bacaklarim uyusmaya basladi. Ameliyat yapilirken basimda neler oldugunu ameliyatin nasil ilerledigini bir hemsire bana anlatiyordu. Biraz mide bulantisi yasadim ama kusmadim. bebegimi cikardilar aglama sesi duymayinca korktm neler oluyor neden aglamiyo dedim panik yaptm soruyorm aglatmaya calisiyorlar bekle vs. deniliyor. Ben aglamaya basladimki cılız bi aglama sesi geldi sonra kizimi yanagima getirdiler ve fotoraf cekildik optum kokladm icim rahat etti. 8.49da kizim dunyaya gelmis. Dikisler olurken beni bayiltmslar hatrlamiyorum. Gozlerimi odada actm ama kizim yoktu kakasini yemis yogumbakimda misafirimiz olucak biraz denildi. Cok uzuldm ama doktor burdan daha iyi bakicaz hemen yanina getiricez dedi. Kizimi beklerkenki surecte ayaklarmn uyusuklugu gecerken biraz zorlandm. 6 saat sonunda ayaga kalktm ve birkac adim attim ama agrim baslamsti. Agridan ziyade kesi yerlerm yaniyordu agri kesici yapildi ve fayda etmedi dayanilmasi gereken bi surec. Tam pes edip aglamaya baslamstmki aksam uzeri kizini getiriyoruz dediler. Onu kucagima aldigim anda ne agri ne sanci ne kesi yerimin yanmasi kaldi hersey gecmsti. Cok şkür sütum hemen geldi ve kizimi emzirebildim.🙏🏻 o geldikten sonra sabaha kadar hic oturmadm yada yatmadm diyebilirm hep gezindim yurudum kizimla ilgilendim onu izlemekten uyuyamadm bile. Sabah 9a dogru ckis islemlerimiz yapildi ve evimize geldik cok şkür. Smdi 23. Gnumuz ve ikimzde iyiyiz Allaha skur ufak tefek sorunlar ve azicik cikan sariligimiz disinda birbirimize alismaya devam ediyoruz. O smdi mışıl mışıl uyuyor ve ben hikayemizi yaziyorum iyi ki varsin canim kızim ve Allahim kucagina almayi bekleyenleri sagsalim kavustursun. Isteyen bakabilecek herkese nasip etsin insallah 🙏🏻 mutlu günler saglicakla kalin 🥰