Haticebasyol43 Kizlar 3 aylik hamileyim ve canim asiri decede limon tuzu cekiyor cok yiyorum durduramıyorum kendimi sizde bebege zarari varmidir ya
Oezy_01 Haticebasyol43 Limon tuzu yapay bişi ve mideye çok zararlı onun yerine limon yiyin daha iyi bence.
Mervezumra Haticebasyol43 zararini bilmiyorum canim ama bende 7/24 kasik kasik turk kahvesi yiyorum😁🙄 yapcak birsey yok
Zade Haticebasyol43 limon tozunu biz çaydanlıkta ki kireçleri çıkarmak için kullanıyoruz canım düşün Yani ne derece bi etkisi olduğunu .. Bence devam etme .. sonunda ya mideni delersin yada aldığın fazla kimyasaldan bebeğine zarar verir bu durum .
arslanmerve57 Haticebasyol43 limon tuzunun kireç sökücü özelliği var çaydanlıkta çaycıda kullanıyorum ben düşünün midenize ne yapar kesinlikle zararlı limon yiyin onun yerine
Zade Mervezumra Offff onu yapma isteği vende de var basıl durduracağımı da bilmiyorum 🙈 Hatta şimdi bile aklıma düştü yine gidip yiyeceğim
Haticebasyol43 Zade durduramiyorum kendimi limon yiyorum birakmak icin ama yok olmuyo suan bile agzim sulandi ama birakmam lazim 😁
Sirius223 Haticebasyol43 narenciye tarzı şeyler kanı sulandiriyor abartmadikca bir zararı olmaz. Çok yememeye çalışın.
rabnaz6822 Haticebasyol43 ilk günler canım aşırı limon istiyodu limonu doğrayıp yiyodum😅limon tuzunu acilen bırakmalısın 🙆♀️✌️
canimoglum53 Haticebasyol43 ayy bi arkadasimin annesi hamileliginde hep tuz yemis. Arkadasim simdi avuc avuc tuz yiyo bagimli gibi. Azaltti biraz onceden daha kotuydu. Tesaduftur belki ama herseyin cogu zarar kuzum bende gunde 10 tane neredeyse mandalina yiyorum doktor kiziyor ama durduramiyorsun kendini
canimoglum53 Nur-11 evet benimde 2 kiloyu buluyodu ancak azalttim iste herseyin fazlasi ne yazik ki zarar. Meyvelerde de dogal seker oldugu icin :(
Burcinss Haticebasyol43 demir yada vitamin eksikliğimi var acaba benimde canm toprak çekıyodu kahve telvesi sonra patatesin üstündeki toprak taneciklerini yalayıp yıyodum sigara kokusuna bayılıyodum eksiklik olabilir
Nefesveannesi Haticebasyol43 çok saçma gelicek ama bu zamana kadar hiç bi şekilde sigara canım çekmedi fakat hamileliğimin son zamanlarındayım sigara dumanındeğilde küllerinin kokusu acayip hoşuma gidiyor koklaya koklaya bi hal oluyorum 🤨