Nurunilkmucizesi Arkadaşlar 13. Haftaya yenı girdik Allah’ın izniyle ama suyum azmiş. Cok su içemedim bulantilarimdan dolayı üzüldüm sanirim iyi birşey değil bu 🙁 Basına gelen varmı ?
miniknokta Nurunilkmucizesi bol bol su ve havuç suyu iç ve başka doktora da görün mutlaka inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini 🙏🏻
Mucizebebegim3 Nurunilkmucizesi havuc suyu bol bol ic surekli hem ye hem ic normal suyunu arttir mutlaka canim havuc suyunu mutlaka kullan ben evimdenneksik etmiyorm basimda sisem var doldurup doldurup iciyorm
Betul3535 Nurunilkmucizesi deveci armudu havuç ve havuç suyu su yapıyor diye duymuştum bol su için mutlaka başka doktorada gidin bence
Fatos0277 Nurunilkmucizesi 19 oldum benimde suyum aşırı derecede azmış yeni öğrendim ve bunu sorun etmiyorum su içersem düzelir
duyguyilmaz Daha cok erkenmis😥 bol bol su ve her gun havuc suyu ic artiriyomus. Insallah faydasi olur.
Fatos0277 Nurunilkmucizesi yok walla Allah başka dert vermesin su iç sade limon at suyun içine yada istediğin meyveyi