Faffabay Rabiast hamileliğin başında özellikle kıyafetler farkında olmadan sıkıyor ve biz anlayamıyoruz oda gaz yapıyor bende başlarda kıyafetten olduğunu anlayana kadar çok çektim sonra sütyendir tayttır değiştirdim hep ondan sonra normale döndüm. Tabiki gaz hala var ama kıyafet sıkıyorsa en azından rahat edersin bi dene derim
Aycaaarrma Rabiast ah ah o gaz yokmu beni mahvetti 15 haftalığım ayaklarını sıcak tut üşütüncede gaz oluyo
brcaky Ben daha 7 haftadır hamileyim 28 yılda yaşamadığım gaz sancısını 7 haftada yaşadım. Helyum dolu uçan balon gibiyim😂
EbruIrmakAhmet Gaz çok çözüm yok canım 😂 bazen bi sancı giriyo kasıklarıma vuruyo çıkmıyo vicdansiz kıvranıyorum resmen
Sesem Haftadayım hiç geçmedi geçmez gibimede geliyor korkum doğumda rezillik çıkmaması gaz yüzünden 😀
bebegineasikanne Ben humana nın rezene çayını içerek gaz sorunuma hafif çözüm bulmuştum. Sancılardan yaşayamıyordum valla öyle fenaydı öneririm canım. sıcak suyunu da yap üşümemeye çalış. çok fazla süttü ayrandı bu tür gaz yapacak şeyler yiyip içme