ZeynepFatih Ftsfts bence başka bir doktora görünün derim daha önce yaptırdıysanız şuan yaptırmayın derim benim fikrim ayrıca özele mi gidiyorsunuz merak ettim
ZeynepFatih Ftsfts eğer önce yaptırmadıysan olabilir belki canım daha önce de mi bu şekilde hızlı alıyordu peki ben daha önce yaptırdım o yüzden rahatım, veya doktor özel olduğu için sezaryen olman için de korkutmuş olabilir biliyorsun paraya bakıyorlar 🤷🏻♀️
feyza123 Milimolo ben süt kaymağı var da canm istemiyor yiyemiyorum ama süt ve muzu bende tuketiyorum 29 haftalığım bebek 1430 dedi doktor seninki kaçtı bu 29 haftayken
feyza123 Cananemre ya bunların hepsini bende yapmaya çalıştım yiyemiyorum ama çok çabuk doyuyorum benm bebek de 29 haftalığım 1430 dedi
feyza123 Marry diyetteyim sen mi kilo veriyorsun bebek de mi veriyor ne yiyorsun diyette nasıl yapıyosun bide ben 29 haftalığım 1430 gram benm ki seninki o haftada kacti
Marry feyza123 bebek vermiyo canım hos bende vermedim bu hafta 200 gr almışım 100 ü bebeğe gitmiş. Hatırlamıyorum ama bizim bebek hep öndeydi geçen hafta 500 gr aldı birden. Kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği ile normal kahvaltı yapıyorum muz patates kızartma pilav vs hiç yemiyorum nerdeyse. Akşmlarıda normal yemek yiyorum ekmek ya yok ya da kepek ekmeği yatmadan süt falan içiyorum yine
feyza123 Marry kız boşver doktoru takma hiç bişey olmaz çok var benm etrafında 4 kilo ve üzeri doğum yapan hamileyken diyet mi olir asıl o zamn herşeyi tika basa yemeliyiz 😂 valla ben umursamıyorum diyorum yerimde yedim doğum sonrası dikkat etcem çünkü bu günler elime geçmez çok yiyemiyorum hemen doyuyorum 😣 sen kilo almamaya ben de bebeğe kilo aldırmaya çabalıyorum 😂
Marry feyza123 ben ne alırsam yarısı direkt bebeğe gidiyo yoksa umrum değil deli yerim böyle giderse 4 ü geçer dedi doktor ondan korkuyorum nasıl çıkcak o çocuk 😂😂
Ftsfts ZeynepFatih hayır böyle almıyordu her şey normaldi aslında çok abur cubur yedim son 10günde açıkçası emin olmadım . Belkide normal Doğum olmasın diye de olabilir gün vereyim şeker yüklemesine göre dedi
ZeynepFatih Ftsfts yani canım zaten şeker olsaydı diğer haftalarda da anlaşılırdı aldığı kilodan şuan şeker demesinin bir mantığı yok çünkü bizde öyle bir sıkıntı Yok bizde öyle aldık hızlı kilo alıyorlar son haftalarda bana da büyük ihtimal sezaryen yapmak için dedi gibi geldi 🤷🏻♀️
HsynArasinannesi ZeynepFatih doğru söylüyorsun canım ben en son 35 te gittim 3 kilo iri Bebek dedi şekerim yok test yaptırmıştım herşey normal doğumu gösteriyor bebek falan da döndü beni sen sezaryene yönlendirmeye çalışıyorlar gibi geldi 🤰🏼