sahibe Mervemm ya allahim bak canim benm zaten bebek cinsiyeti secmek bizim haddimize degil tamam mi kaybin olmus anliyorm evlat sahibi olamayanlar var onlarida biliyorum ama insanin gonlunden gecen vardir bende birsuru post actim cinsiyet ile cunku 5 aylik olduk belli degildi bir dunyalar tatlisi kizim var birde erkek istiyodun gonlumuzden geciyodu istiyoduk ama buyuk ihtimal kiz doktorlar duzgun cvp da vermiyorlar nerak ettigimzden buradaki annelere soruyoz bunda ne var tovbe sirk mi kosuyoz sanki illaki en onemlisi saglikli olmasi ama sen baya kafaya takmissin kizi ankasilan bu
Uykuclimon sahibe aynen. Kimmiş bende merak ettim arkadaş nere baksa onu görüyo 😂 boşver canım parmaklarımızı yormaya deymezzz
Mervemm sahibe bak canim sen erkek istiyorsun ben kiz doktor banada net konuşmadı detayli bekle dedi inan sadece rabbimr allahim gönlümde olani nasip et diyorum burda 1 defa attim bana erkek dedi herkes bi sayfa vardi instagramda adim adim annelik sende at istersen oda erkek dedi çoğunlukla kadin doğru biliyor diye attim gecen doktor kiz gördüm dedi okadat cok mutlu oldum ki tek istegim detaylida da bana kiz desin doktor ayni dili konuşuyoruz suan senle ama bu bayan bildiğin pipi fotosu hala devam ediyor degisir mi diye herkesdeb erkek diye duymak istiyor sanırsam. Neyse rabbim herkes gönlüne göre versin inşallah sağlıkla önce
Mervemm Uykuclimon bak bunu begenmedim senin icin hadi simdi baksa postlara at degisir mi diye bana yazma parmaciklarina yazik etme 🤣🤣🤣
Busraakkvk Beybitooo benim ilki denkız bakalım hayırlısı artık 2 hafta sonra söylücrkmiş cinsiyetini 😊
Sdayvs Uykuclimon Resimdeki bacak arada top var gördüm hahah:) benim kız bacak arası bomboş ordan çıkarım yaptım ama tabi yine de emin konusamam hayırlısı olsun da kız erkek farketmez :)
duygusm Musel Bir doktor 16. haftadan önce söylemek doğru değil, ben söylemiyorum diyordu. Galiba doğrusu da o, çünkü yanılma çok oluyor. Doktor bize demek ki kordon gördük demişti.
Sumeyye_g Musel değişir tabi canım sen çok erken gitmişsin benim gibi bana da kız dediler 12 de sonradan erkek olduğunu öğrendik detaylıyı bile yaptırdık herşeyi geçtik kesin erkek yani çok erken gitmemek laızm açıkçası 16 yı bi doldurmak lazım ilk haftalarda çoğu kişi anlayamıyor