World 8+0 hamileyim. Doktorum geçen hafta kesenin arkasında kan birikmesi var hiç kanaman oluyomu dedi hayır dedim belki olabilir korkma dedi. Nitekim kanamam olmadı 1 hafta da. Doktorum bi sorun yaratmaz çoğu zaman ama belli de olmaz dedi. Varmı fikri olan ?
benim-kalbim-o World Kese arkasını bilmiyorum ama benim kese etrafında 3 cmlik kan vardı peogestan kullanıyorum daha öncede biraz kanamam olmuştu şuan iyi çok şükür
EbruIrmakAhmet World kanama alanı görmüştü bendede o haftalarda progestan kullandım canım sana vermedi mi benimde kanamam yoktu önlem amaçlı vermişti bir kutu bitince bi daha içmedim
World EbruIrmakAhmet progestan ampul kullanıyorum tüp bebek olduğu için birde crinone jel kullanıyorum. O zaman bişey olmazmı diyosun
Minyonik Benimde o haftalar rahimle kese arasında hafif kanama olmuş durmuş görünüyordu ilerleyen haftalarda kese büyüdükçe kayboldu,doktor progestan vermişti ama kullanmadım ben
World Minyonik sanırım ben zaten progestan kullanıyorum diye birşey demedi doktorum. Çok teşekkür ederim
Fnur10 Benimde öyle olmuştu kanaman olabilir demişti ama çok şükür bir hiçbir şeynolmadı kanama bile olmadan geçti. İlişkiye girmeyin bi sonraki kontrole kadar demişti sadece. Ve progestreron mu ne vermişti kanaman olursa kullan diye ama olmadıgı için kullanmamıstım zaten