Selam kızlar.uzun olacak belki özür dilerim))Bebeĝimin
doĝum tarihi 25 kasım demişti doktorum.Ama bizimkisi biraz tembel oldugu için 8 aralıkta geldi.7 aralik 11de yatagima girdim,hep oldugu gibi adet agrilarim vardi.uyudum,rüyalar görüyorum ve aĝrılarım var.birden bi agrim geldi uyandim tualete gittim geldim.Eşime.dedimki agrim var galiba.o da heyrcanlanmaya basladi falan.sakinlewdirdim onu😅(beni sakinlesdiren)lazim.Yatagima girdim.5 dkdan tualetim geldi sanki gittim ve gordum nişanım gelmiş.eşime dedim o da durdu kayinvalidem(kendi annem gibi♥️)de durdu sese.dedim gidiyoruz bu arada saat 3.dedimki 4de gideriz.annem hazirliklarini yapti namazini kildi dua etti.eşim o arada cay yapti bana.(uyumazdan once banyomu falan yapmiwdim)sonra bana giyinmeye yardim etti.ve her agrim geldikce bir yerlerden tutunuyorum nefes alip agzimdan nefes veriyorum.sakin davramiyorum.esim yanimdaydi cok yardimci oldu bana.bindik arabaya gittik hastaneye saat 4.hastane sakin.baktilar bana açılmam 4 parmak.beklemedeyiz.karidoru geziniyorum agrim geldikce tutunuyorum nefes alib veriyorum.o zsmana doktorumda geldi.bakti 4parmak yarim acilmam var.uzaniyorum vr sancilarim cogalmaga bawladi.inanin sesim cikmiyor,diyolar bana sesin ciksin bilelim sancin var😅doktorum dedi 4 deda sanci gelcek sonra seni aliyoruz dogum masasina.ve son o cektigim 4 sancida baya bir sesim cikti.aldilar dogum masasina iĝne vurdular karnıma güç gelsin diye.ve geliyor asla sesimi cikarmiyorum sessiz ıkınıyorum,doktorumu dimliyorum,o ne dedi onu yapiyorum ve yarim saat sonunda bebegim geldi mucize..bitti agrilar ve öyle bu rahatlik geliyorki sanki yenidn dunyaya gelmis gibi oluyorsun.dogum saatim 8:30.bebegim 3.800.mawAllah.eger bu dogum agrisiyda ben her gun dogururm😅cok guzel atlattim.hepinize kendi dogumumdan diliyorrum.