198723 gurcem nasıl ağladım iyice sulu göz oldum bende Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın size bağışlasın minik prensesi inş
Nrslbkc @gurcem Rabbim evladını sana bağışlasın canım bidaha hiç ayırmasın. Sık sık emzirmeye çalış sütünde gelicektir inşallah. Annelik işte 😢 Rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
gurcem Nrslbkc amın canım amın kızım pek emmıyor cunku hastanede bıberona alısmıs☺️ Ama bız yınede zorluyoruz
Mdnmhmt gurcem rabbim Hayırlı uğurlu etsin sizi bir daha ayırmasın inşaallah. Bende çok farklı okudum çünkü aynı gebeliği yaşıyorum şu anda. 8.ay ve hâlâ bulantı kusma ilaç. Rabbim yardımcımız olsun ne diyelim . Size de sağlık sıhhat afiyet versin 😊
tugba_huma08 gurcem kac gun kaldi kuvezee bende dün dogum yaptim 2200 dogdu 35+5 solunum yolundan alındı ne kadar kaliyo acaba cor zor bi durum RABBİM yardımcımız olsun
gurcem tugba_huma08 kuzum uc kalanda var ama bızımkı 3aralıkta dogdu 13aralıkta cıktı.Insallah sende kucagına tez vakıtte saglıkla alırsın evladını
Gunes24 gurcem Gözlerim doldu okurken, Allah analı banalı büyütsün. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah. Bize de sağsalim doğurmayı nasip etsin Allah isteyen herkesin kucağını doldursun. Çok güzel ömrünüz olsun kızınızla 💐
Aysimam76 gurcem qözümden yaş qelerek okudum 😟qözün aydn olsn🥰 canmm Rabbim kızınla bida ayrı kalmayı qöstermesn 🙏 cook sevindm adına. Hosqeldin evine MİHRA bebek 🎉💕
gurcem Aysimam76 Bende yazarken cok agladım Allah bırdaha aglatmasın dun kızımı ısmı okundu kulağına ınan tekrar agladım bugunlere sukurler olsun