Kayraruzgar HvvGlKrdl ben haftanıza değilde plasenta kireçlenmiş olmasına rağmen bekletilmenize şaşırdım.
HvvGlKrdl Kayraruzgar hic bilmiyorum ki canim bekle dediler bekliyorum artik.. Bebegin suyu ve kendisi iyi dedi..
Bilge80 HvvGlKrdl açılmanız yoksa suni sancı ile çok uzun sürebilir ben 3 cm ile suni sancı aldım 41+0 da 12 saat sürdü . Dayanabilirim diyorsanız alabilirsiniz .
Ervam_0202 HvvGlKrdl suni sancı zor alma bekle bekleyemiyorsanda sezeryan ondan iyi midir bilmiyorum ben suni sancıyla doğum yaptım 12 saat çektim doğurdum yürüyerek çıktım sezeryanda öyle bi şans yok suni sancıda doğurana kadar herşey sezeryanda da çıktıktan sonraymış ağrı
HvvGlKrdl Ervam_0202 evet canim oylee. Ben kesinlikle sezaryen istemiyorum mecbur kalmadikca. Cunku onun yarasi, agrisi, sizisi bana gore degill.. O yuzden beklicem pazartesiye kadar bakalimm ne olacak..
Arifeyenianene HvvGlKrdl canım sende mi hala doguramadin bende bekliyorum 39+6 yım bebeğin hareketlerini takip edip biraz daha sabret istersen. Hayırlısıyla gelsin artık kuzucuklar
HvvGlKrdl Arifeyenianene Maalesef canim yaa.. Hareketleri ayni benimkinin degisen biseyi yok gunduz nadir, aksam olunca halay cekiyor 😅 ama gelmekte bilmiyor sipamm hala sanci agri yok ne yapacagimi sasirdim.. Suni sanci görünüyor bana 🙄
Beyzanurlina HvvGlKrdl sölicem tek sey var kuzum eger sunı alcaksan kendın sancın gelene kadar al ama sancın gelince sunıyı kestir ben dayanamadım acıkcası tatlı canlıyım ben biraz zorladım ama 4 cm açılmam oldu doktora benı sezeryana almasını söledim gücüm kalmadı açıkcası hem sunı hem kendı sancıma dayanamadım
HvvGlKrdl Beyzanurlina Tesekkurlerr canim bilgin icin. Ben dayanirim Tabir-i caizse köpek canliyim diyebilirim. Ama yine kendi sancim gelince de suniyi kestiririm ben de 😘😘
HvvGlKrdl tugbaak49 Yok canimm burada yapmiyolar kesinlikle cok cok riskli bi durum olmadigi surece Allah korusun yine de.. Bunlarin isi herseyin dogali o yuzden bekliyoruz hala..
Arifeyenianene HvvGlKrdl hayırlısı olsun 🤷 suni sanciya mecbur kalmadan kolaylıkla normal doğum yaparız inşallah
Arifeyenianene HvvGlKrdl cuma günü kontrolde bir santim açıklığın var dedi doktor buda işe yarar mı bilmiyorum başkada hiç bir belirti yok 🤦
HvvGlKrdl Arifeyenianene ahh canim biz napacaz boyle.. Bugun gittim 5 günü daha var dedi anlamıyorum bende bu isi 🙄🙄
HvvGlKrdl tugbaak49 Almanya canimm.. Bugun gittim kontrole yine 5 daha beklemem gerektigini soyledi 🙄