Derderya Kizlar aksam daha yoğundu şeffaf sümüksü şekilde bisey geldi simdide baya ıslanmış pencereden iç çamaşıra kadar geçmiş ama kan falan yoktu bu şekilde gelen varmi akinti olabilir mi 🤔 ve ara ara belime ağrı giriyo suan
Musel Derderya yaaa 🥰🥰😂😂 benmde 9.30’da randevum var bende 6.28 de uyandım hala uyuyamadım heyecandan biz kadınlar herşeye heyecanlanıyoruz nedense 🤔🤔
Derderya Musel bu saatten snra uyuma uyur kalırsın yoksa bak birazdan dalarım kesin uykuya bu seferde kalkasim gelmiyo bebegim ac susuz bekliyo icerde 😀kaynana evinde olsak bu kadar rahat olamazdik eminim 😀😀
Musel Derderya kaynanam yan dairede oturuyo 😂😂😂 ev üstüne ev olmazki zaten bir oturan vardır elbet ama büyük konuşmiyim ben gerekmedikçe kabul etmezdim
Ftszgn Benim 17 haftamda serklajdan sonra geldi nişanim sumuksu balon balon şeffaftı kan yoktu,dikisimi atan doktor nişan o,ben dikiş atarken disardaydi demisti,suan 28 haftalik olduk
Derderya Ftszgn gerçektenmi aynn dokunduğumda sunuyodu baya kanlı gelir dedikleri icin emin olamamıştım seninde ins zamanını bekler bebisin canim nie o kadar erken gelmeye kalkistiki