Kbra1234 Kızlar banyoda az birşey su sızıntısı mı anlamadım o geldi herhalde afedersiniz kaçırdım dedim herhalde daha sonra sızıntı şeklinde yine geldi sanki ama önce pembe su gibi daha sonra normal şuydu şuan yok sizce su mü ?
Esila4549 Kbra1234 suyun geliyor bence hemen acile git sancı olmadan da su gele bılır pembe gelmıs diyorsunuz durmanız hata
Selinyslyrtlr Benim de ilk kızımda su gibi bi sızıntı olmuştu.idrar sanmıştım.1gün sonra doğum yaptım.su mu değil mi bilmiyorum hala ama doktoruna görünmende fayda var
Yenianneadayi2208 Kbra1234 hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman.Rabbim bir avazda kurtarsın inş, kolay doğum nasip etsin
Ozlem35 Kbra1234 Hadi Allah kurtarsın canım benim güzel haberlerle bekliyoruz seni...Sıra sende demekki 🤗🤲🧿😘 Aralık anneleri yavaş yavaş geliyor bebisler 💃🏻 Dualarımız seninle canım 🤲
Ozlem35 Kbra1234 Hadi hayırlısı olsun cok sevindim 🤲🤗 Tebrik ederim maşallah bebisinle bir ömür boyu sağlıklı mutlu yillariniz olsun canım benim 🐣🧿
Yenianneadayi2208 Kbra1234 atlattın , bebeğinde sende sağlıklısınız iyisiniz ya önemli olan o.☺️ Darısı tüm hamişlerin başına 🙏 bu arada hayırlı uğurlu olsun
Gamzeli_03 Kbra1234 Rabb'im size bağışlasın evladınızı doğum zor oldu demişsiniz açılma mı geç oldu suni sancı aldı mınız mı dikiş var mı benimde son bir haftam 🙈🤲
Kbra1234 Gamzeli_03 allah razı olsun suni sancı değildi kendi sancılarım çoktu suni sancıdan beterdi açıkcası dikişim var ama ne kadar bilmiyorum ama baya var sanırım çünkü ıkınmayı beceremedim vakumla almak zorunda kaldılar