Busraasafekinci Kaçıncı haftada cinsiyeti öğrendiniz? Ben 13 hafta 4 günlük iken tahmini erkek yorumu aldım doktordan. Bunun değişme ihtimali ne kadar?
Betbetul Busraasafekinci asagı yukarı dedigin haftalardayken erkege benziyo dediler . Büyük ihtimal erkek dediler .tabi bi kac hastane cikisi aldik erkek bebek icin . 5 bucuk aylıkti kesin kız dediler . 35 haftalik suanda . Kesin kız imiş
Busrababacan61 Haftada erkek dedi net şekilde 15. Haftadayım haftaya gidicem tekrar değişmez büyük ihtimalle çünkü 15/16 haftalık erkek çoğu kişinin 😂
Seymasezer Busraasafekinci 13+6 da öğrendim normal ultrasonda değildi ama ikili test yaptığı özel ultrasonda erkeğe benziyo denildi suan 26 haftalık erkek değişmedi
Kupik Busraasafekinci 12+5 tahmini erkek bebeğine benziyor dedi şuan 18+4 haftaligiz oğlum olacak çok şükür doktorumuz yanilmadi
Ezgice Busraasafekinci 14 haftalıkken erkek dedi doktorum hatta parti yapacaktım zarfa yazdı verdi demek ki emin oldu 30 olduk hala değişmedi 🤗
pyymamm Busraasafekinci 10+3 te öğrendik ama kesinleştiğinde 15. Haftalıktım tam tamamen kesin kız denildiğinde