Cananbaran Kızlar 35 yada36 haftalık doğan bebek küveze girerim bnm şuuan 33+4ve bugün böbrek doktorum be eği bi iki hafta ya alabilirler dedi böbrek çok büyümüş ve merak ettiğim küveze girermi çoçuğum şuan 2000 gram kilosu ciğer geliştiricide oldum iki doz😥😥
GamzeeA Cananbaran Canım doktor bana girer demişti 34 35 haftalık erken dogm riskim var bnmde.36 haftalıktan bilgim yok ama
Kaderaslantekin Cananbaran burda da okudugum kadariyla 37 den once doganlari aliyolar kuveze rabbim yardimcin olsun insallah canim
Cananbaran Kaderaslantekin amin Allah razı olsun keşke üç dört hafta daha dursa zaten ocağın 15 iş doğumum inş biraz daha dişimi sıkarım zorunlu sezeryan olmam inş
Birsen_S Cananbaran Merhaba böbrek büyümeniz ne durumda acaba ben de 28+2 deyim henüz geçen gece acillik oldum öyle anlaşıldı büyüme olduğu bir hafta on gün takip edilen olmazsa stend takılması gerek dedi doktorum :(
Kaderaslantekin Cananbaran insallah rabbim korktuguna ugratmasin sifa versin insan bebegin icinde senin icinde en iyisi neyse o olur 😊
Cananbaran Birsen_S bnm sitent takılan böbreğim şuan iyi dedi doktorum ama sitent çok Ağrı yapar cnm söylim ama bebeğimiz için katlanmalıyız bu defa diğer böbrek 5 mm den 45 mm olmuş bebek 33 haftalık 8 aylık olduğu için sitent takılmazmış bebeği büyük ihtimalle en fazla üç haftaya alacaklarmış 😞ama sen içini ferah tut günde 5 litreye yakın su içmeye çalış belki kendiliğinden düzelir inş cnm çünkü sitent işlemi zor biraz
Yesim1995 Cananbaran eltimin de bu yüzden 36 da almışlardı küveze aldılar hem minnak doguyo hemde cogerleri tam gelişmemiş oluyo toparlanmasi için ama dikkat et mamaya alışmasın elinden geleni yap 🙏 bişey olmaz inşallah rabbim kolaylık verir 🙏
parasetamoll Cananbaran bunu sadece allah bilir eğer ciğer gelişimi iyiyse girmez 34 olsa bile ama eğer ciğer gelişimi iyi değilse 40 olsa bile girer düşünüp stres yapmayın haftanız gayet güzel 😊@
Birsen_S Cananbaran 5 litre su içersem bir şey yiyemem ki ben :( ne zormuş bu ağrı ya Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah beni doktor bir de korkuttu ya stend takarken doğum riski de olabilir dedi daha çok ufak ama 😞
Cananbaran Birsen_S evet bnm ameliyattan beri sitent takıldığından beri sürekli erken Doğum riskinden yatıyorum hastanede ama Allah büyük ağrısı çok zor çekmeyen bilmez ben çektiğim için aylardır Anlıyorum Rabbim yardımcın olsun valla su kadar hiçbişi iyi gelmez
hunilimom Cananbaran benim eltim dün doğum yaptı 35 de kuvoze aldılar 1 hafta kalicakmis 26 dan ince doğan bebekleler genellikle giriyor canım
Aysngnsylu Cananbaran benimkisi 36 haftalıkken gebelik kolestazı yüzünden alınmıştı 3.800 doğmuştu küveze alınmadı belkide kilosu ilerde diyenalınmadı
Caydankaratas Cananbaran 36+6 da salı günü doğum yaptım kilosu 3340 bir gece küvezde kaldı solunumu biraz yüksek diye kontrol amaçlı. Ama çok şükür sabahına kızımı alıp taburcu oldum
cennet13 Cananbaran bizim bi akrabamız 36+ 3 haftalıkta dogurdu ve kuveze girmedi bebeği, kilosu 3200 di, boyuda 52 cm di,