Bsecill Hanımlar merhaba, hamilelikle birlikte kolaltım karardı 😞 ciddi manada gözüme batmaya başladı durum var mıdır buna bir öneri? Gebelikte yada sonrasında uygulanabilecek herhangi birşey var mı?
Deletedmom133 Bsecill geçiyor canım hiçbirşey yapmadım 6 ay önce doğum yaptım şuan geçti tabiki yöntemleri var ama doğumdan sonra yapmanı tavsiye ederim 😊
Zeyk Bsecill genital bölgemde kararma oldu ama koltuk altimda olmadı ablamın her ikisinde olmuştu ama geçiyormuş 😬
Bakiberat Geçiyor canım kendine stres yapma benimde boyun kenarlarım bikini bölgem kol altım kararmıştı doğumdan sonra gecti ve kişiden duydum gectidiginide😉
Bsecill Bakiberat ay sevindim o zaman inşallah benimkidr geçer kötü görünüyor çünkü üzülmüştüm öyle görünce teşekkür ediyorum 🙏🏻
Bsecill Deletedmom133 bende gebelik sürecinde sabredeyim diyorum ama doğumdan sora açılma olmazsa araştırıp birşeyler yapmalıyım geçtiğini söylemeniz beni mutlu etti gerçekten inşalah kendiliğinden geçer benimde çok teşekkür ediyorum 🙏🏻
Marchmom Bsecill gebelik şekeri nedeniyle endokrin profesörüne gittiğimde o koltuk altı kararmam olup olmadığını sorup rengine bakmak istemişti. Dikkat edin bence.
Bsecill Marchmom şeker yüklemesi yapmadı doktorum bu benim kişisel reddim olmadı 3 4 defa sordum hayır sana gerek yok dedi farklı bir test yaparak verdi bu kararı o nedenle şeker konusunu bilmiyorum açıkcası yine o test için kan verdim bakalım sonucu ne çıkacak.
Bsecill cansubsrr ya bende üzülüyorum pismiş gibi bakımsızmış gibi hissettiriyor ama geçiyor diyo herkes sıkalım bakalım dişimizi doğumdan sora ne olacak 😊
Bsecill Zeyk genitaldede oldu maşallah canım o eksik kalır mı 😂 inşallah benimde açılır doğumdan sora karbonatla felan ovarım olmadı iyi geliyor diyolardı
Bsecill Meltemkskn ordada var kasıklarda felan ama orayı çok dert etmedim açıkcası ama kolaltı koyulaşınca bi üzüldüm 😞