Aslima 11 haftalık hamileyim elhamdülillah ama biraz önce ellerimde ve parmaklarimda karincalanma oldu neden oldu ki bilen varmı yada sizdede oldumu
Emin_e Aslima gece devam ediyorsa karpel tunel send malesef bende de 12. Haftada basladi artiyordu ilk baslarda simdi sukur artmiyor ama gecmiyor da surekli uyusuk ellerim, 30. Haftadayim
Deletedmom00260 Aslima 31. haftadayım bende hala geçmedi, gelmediği gibi daha da arttı. Karpal tünel sendromu adı. Sinirlere baskı oluşuyormuş o yüzden dedi doktor. Doğum sonrası geçiyormuş.
Deletedmom133 Aslima doğumdan 2 hafta sonra geçti beni kötü bir his ama korkma mutlaka geçecektir doktora söyle hap veriyor canım iyi geliyor geçmiş olsun
07052019 Aslima gebeliğin en normal etkilerinden biri, mide bulantısı gibi. 10.haftada bilek ağrısı ile başladı, karıncalanma ile devam etti. 36+4 üm el bileklerim deli gibi ağrıyor ve sık sık parmaklarım uyuşuyor hala. Doğumdan sonra geçecekmiş
Aslima Emin_e ne demek o dediğiniz kötü biseymi bebeğime bi zarari varmı yada neden oldu birden bire ilk defa oldu şimdi tedaviyle mi geçiyor
Aslima Deletedmom133 anladım sonradan geciyosa iyi bari sevindim . Bebişim sağlıkla hayırlısıyla dogsunda onlarida atlatırız allahın izniyle
Aslima 07052019 anladım kötü bişey olmasın bebislere zarar vermesinde inşallah bunlarda geçer allahın izniyle