Balpetegim Selam kızlar 29 haftalık hamileyim bebeğim karnımda ara sıra titriyo 2 3 saniye sürüyor böyle bişey yaşayan var mı?
Sumeyyekaya Balpetegim 30 haftalığım Bndede oluyor anne karnında bebek uyuduğu için uyandığında titriyormus öyle duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
matruskaa Balpetegim yani aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama ben onu hızlı hızlı arka arkaya hareket ettiğine baglamıstım karnım aynı dediğiniz gibi titriyor bi anda takip ediyorum bakalım bilenler var mı
Balpetegim BeyzaGnaydn Hıçkırık pıt pıt atıyo onu ayırt edebiliyorum bu bildiğiniz telefon gibi titriyo
cannarz Balpetegim benim de öle hıçkırık deül onu anlıyorum arada karnımı sağlam titretiyo ama hiç şüphelenmedim nie die ama şimdi merak ettim bende takip edeyim burdan
Fucshbau Bende yaşıyorum aynı şeyi özellikle gece yattığımda sanki içimde telefon titriyor. Neymiş acaba sebebi🧐
Erkekanasiyiz Bende 30 haftaligim bende de oluyor hatta gulduruyor beni oyle olunca kizlar baya baya saniyeler surüyor ama hic kötü dusunmedim cunku surekli hareket halinde 😊
Balpetegim Çoğumuzda aynı şey olduğuna göre normal demekki kızlar içim rahatladı benimde cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim 😊🌷