Annevekuzusu Kızım olucak inşallah..🙏 Ve ben hala bir isim bulmuş değilim..😞 Değişik kimsede olmayan ve anlamı güzel bir isim istiyorum ama hala yok yok yok..😢😞 isim buluyorum ama anlamları hiç google de yazıldığı gibi çıkmıyor çok araştırınca farklı anlamlar çıkıyor kötü yani oyüzden vazgeçmek zorunda kalıyorum napıcam bilmiyorum ya..😢😢😞😞 oyüzden bi yardım etseniz bu kardeşinize bildiğiniz duyduğunuz güzel farklı anlamlı isimleri yazarmısınız..😊 Şimdiden teşekkürler..😘
Nuur2001 Annevekuzusu benim kızımın adı masal ikra olucak 🤗 Ama Lavin ismi de çok hoşuma gidiyor anlamı bilmyiorum fakat 🙈
[silindi] Annevekuzusu 💥 Elif Dilâsa; tek olan eşi benzeri olmayan, güzel, huzur veren. 💥Hilye Banu; Hilye, Peygamberimiz (sav) güzelliklerini anlatan, kıymetli. hilye banu; kıymetli hanım,kadın 💥Süveyda; kalbin merkezi, en değerli yeri
nghn87 İclal Miray Neris Ayliz Ilk 2si benim sevdiğim isimler Diğer 2si arkadaşlarımın kızlarının ismi
Didi6 Apilhatice Miray isminin anlamını iyi araştır canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/miray-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1
Gamzecvk Benimde bir kaç önerim olacak 🤗 maysa ve berra isimleri hoşuma gidiyor beğenirsen sende bakarsın anlamlarına 🤗
Verdam Annevekuzusu ilk kızımın adi Verda simdide rabbim nasip ederse ikinci kizim olacak onun adinida erva koymayı dusunuyoruz😊