dentem61 kızlar hergün süt ve süt ürünü muhakkak tüketiyorum buna rahmen değerlerim düşüyor kan üre 7 lere düşmüş proteinde aynı şekilde 65 olmuş ne yapmalıyım 😢 bebeğime yetmiyorum kansızlığımda var ya neden beceremiyorum 🥺😭
Deletedmom2224 dentem61 takviye kullanmıyor musunuz. Sizinle alakalı bir durum değil ki bebekler bütün depoları tüketiyor haliyle kendinizi suçlamayın boşuna çok normal 😊
Kizim_ve_Annesi dentem61 selam canım sana bır tarıf vermek ısıtıyorum ama bılmem hamılelıkde kullanılırmı doktorundan zararlarını oyrene bılırsın bızım bura Azerbaycanda pancar havuc ve elma çekıp suyunu ıcıyosun kan artırıyo ama sen doktoruna sor hangısının zararı varsa kullanma dıyerlerını ıce bılırsın
dentem61 Deletedmom2224 bebeğime yetmiyormuşum gibi geliyor bana doktor sadece kan için verdi bu tahliller yeni çıktı gitmedim daha ama çok sıvı içince de değerler düşermiş bilemedim ama tuhaf oldum herkes de doğru beslen bebeğe bakamıycan diyince kötü oldum😢
Deletedmom2224 dentem61 herkesi takmayın bebek sizin yediklerinizden beslenmiyor sizin depoları tükettiği için değerleriniz düşüyor yani o gayet iyi merak etmeyin 😊
dentem61 Deletedmom2224 ilk gittiğim doktor kilosu 275 gram dedi 3 gün sonra gittim başka bir doktora oda 230 gr dedi bende tahlilleri görünce beslenmiyor diye düşünmüştüm
Deletedmom2224 dentem61 ultrasondan ultrasona değişir bu birinin daha gelişmiştir birinin daha eski. İnanın yediklerinizle hiç bir alakası yok boşuna endişe etmeyin
nefesimsiniz dentem61 tatlım almak istediğin zaman şuan heryerde mevcut. güvenilir el yapımı pekmezler mevcut, peynirci babadan dahi temin edebilirsin. kana birebir ki bebeğede yararlı
dentem61 Deletedmom2224 çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz Allah evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰😍😍😍😇