Beyzaercan Kızlar merhaba, 23 haftalık olduk şuan hangi vitamin ilaçlarını kullanıyorsunuz ve tekmeleriniz dışardan görülüyormu ?
Tansu22 Beyzaercan 23+2 yiz decavit kullanıyorum tekmeyi dsardan tam olarak göremiyorum ara ara vuruyo çok oynamiyo benimki seninkide oylemi cnm
mutluuannee Beyzaercan 23+4 kan ilacı ve demir ilacı kullanıyorum ve evett tekmeler dışarıdan belli oluyor 🥰💙🧿
pyymamm Beyzaercan gyno ferro sanol, euthyrox , omega,kan sulandıcı iğne,decavit, d vitamini,efermag kullandığım tüm ilaclarım. 25+6yım kuvvetli vurunca giysimden bile görünüyor artık sıcrayısı
Suheyla19A Beyzaercan 24 olduk simdiye kadar sadace ilk üç ay folik asit kullandim onu bırakınca da hic bi ilaca başlamadım doktorum kan idrar vs tum degerlerime bakti takviye ilaca gerek duymuyorum hamilelik bi hastalık degildir herkes ilac alcak diye bi kaide yok gerek duyarsak ilerki haftalarda baslariz biseylere dedi ve cok şükür hala bi takviye kullanmıyorum.
Scengiz Evet 23 haftalik ve 2 haftadir baya belirgin tekmeleri disaridan. Folik asit ve vinalac vitamin kullzniyorum su an 💞🥰
Suzii94 23+2 tekme değilde arada bir hafif hareketlerini hissediyorum tekme atıcağı zamanı iple çekiyorum nasıl bir his aşırı merak ediyorum valla 🤭☺️
Beyzaercan Lonelinesss benim gözükmüyor dışardan cinsiyet erkek erkekler az haraketli oluyorlarmış vitamin decavit içiyorum
Suzii94 Benimguzelkiziim kıpırtı var ama çok hafif ne yapıyor bilemiyorum 😃ben daha belirgin olanını bekliyorum ☺️
Gizem3410 22+3 haftalığız💓🤰🏼 Tekmeleri dışardan elimi koyunca çok net sırf ben değil eşimde hissediyor hatta eşimin sırtına doğru yatınca attığı tekme eşimin sırtına kadar hissettiriyor benımk cok hareketli olacak belli özellıkle gece 12 den sonra çoşuyoruz sabaha kadar🙈🙏
esraalageyik Beyzaercan 24.haftadayım gyno ferro sanol kullanıyorum tekmeler dışarıdan görülmüyor ama ben çok net hissediyorum☺️☺️