duyguduygu85 Merhaba! 24+3 haftalıfım.bugun hareketleri çok hissetmiyorum acaba normal midir.böyle hisseden var mı acaba.yoksa doktora gitmem gerekli midir.
FulyAtik duyguduygu85 10 kere hissettiysen sorun yok uyuyor olabilir sola yatip hissedip hissetmedigini kontrol et yada cikolata ye
Tansu22 duyguduygu85 23+2 yiz bende 2 gündür hissetmiyorum 3 gün hissediyorum ara ara korkma canm normal gibi alıştım ben erkek mi seninkide
zelis63 duyguduygu85 bende 24+5 artk sürekli düzenli oynuyor ama 1 gün boyunca hiç hissetmezsen doktoruna haber et
Sccr37 Haftadan itibaren duzene giriyor hareketleri bu zamanlarinda bazen hissetmemen nirmaldir bence bende cok yasadim
duyguduygu85 İnş daha öncede böyle hissettim doktora gittim eşime söyleyince de kızıyor artık kendini çok dinliyorsun efham yapıyorsun diye.tatlı da yedim ama nerdeyse saat 5 den beri hissetmedim bugun
duyguduygu85 Tansu22 inş bakalım hayırlısı diyelim bu kadar tedirgin olmakta iyi degil ama elde degil işte
Tansu22 duyguduygu85 aynn allah hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin ins rabbim sağlık sihat versin yavrularimiza