Gazel0606 Progestran kullndgmdam beri arada bir milyar ilaçla beraber sulu akıntım oluyor normal mi tecrübeli olanlar annaler
Tnhn Gazel0606 normal canım bende kullandim ilacın etkisiyle oluyor zamanlada geçiyor zaten.. Aksi bi durum olmadığı sürece kafana takma gece kullanmaya çalış
Deletedmom2224 Gazel0606 21. Haftadan beri bende de oluyor bu sulu akıntı hatta baya baya su geliyor yani test bile yaptırdım su çıkmadı progestan kullananlarda oluyormuş ama yinede arada şüpheye düşmüyor değilim nedense 🙄
Gazel0606 Tnhn gerçekten mi korktum kese suyu mu patladı dlye 6+4 haftayım gece kullniom korkuom iyice itneyede keseyim patlatim dedim bir kısmı çıkıyor ose yarıyor mu ilaç vücuda girgir mu acaba
Gazel0606 Deletedmom2224 Bnde çok korkuom evet baya sulu ilacın kısmı da çıkıyor anlamadım 6 haftaligim korkuom ne yapcağını şaşırdım
Deletedmom2224 Gazel0606 normal normal merak etmeyin ki zaten 6 haftalikken çok fazla su da olmuyor bu haftada kesenin patlaması çok çok zor bir ihtimal
Melooog18 Kese o kadar kolay ulaşabileceğiniz yerde olamaz o yüzden çok takmayın gece kullanın çok takmadığınız sürece en kısa zamanda geçecektir akıntılarda normal bu şartlarda
elfiikar Ben de bi kaç gündür fitil olarak kullanıyorum dün gece kıyafetime kadar gelmiş su . Baya korktum acaba bebeğin suyumu diye ama normalmiş demek ki. Hergün yeni bi sıkıntı hergün yeni bi sürpriz aman onlar sağlıklı olsunlar da 🙄