Selam12 Merveokan merhaba bende 16 oldum kız denildi ama bu ara gripten mi nedir bilmiyorum sıvı tüketiyorum çok ve idrara gidiyorum çok sık sonra baskı hissediyorum sende de varmı bide bugün sol kasık ve karnım ağırdı doktora da hep gidiyorum ya napcam
muhendis08 Tgb2310 ben zaten zayıf hamile kalmadığım için ve bünyem de kilo almaya müsait olduğu için kilo alıyorum. İştahım da açık.😅 bebeğim 13.5 cm 150 gram idi 16+0 da🤗
Tgb2310 muhendis08 maşallah ya o kadar büyğdğler mi bebeişler bende çok merak ediyorm bizimkileri ama 2hf sonra gitcem daha☹️bende çok kiloluyum ve bnm bğnyemde malesef müsait henğz 1kşlo falan aldm inş çok almayız yaa🤷
EbSa Tgb2310 kiyafetlerime gore kilom ayni gibi kabizlik sorunu yuzunden bir kac kilo fazla cikiyorum 😅 tam olarak bilmiyorum yani 🙈
Umer Merveokan biz de bugun tam 16 olduk bel ağrısı dışında hersey güzel Allaha sükür cinsiyet biz de daha kesin ögrenemedik doktor 2 gun önce kıza benziyor dedi ama bidaki gidişimde kesinleşecek bakalım 🙏❤️
Tgb2310 Umer maşallah cnm bende bebeğimin boyunu kilosunu çok merak ediyorm ama iki hf sonra falan gitcem☹️
Tgb2310 Dkk yaa bende 84 le gebe kaldım bulantm olmamasına rağmen 80lere düştüm şimdi yeni yeni tekrar almaya başlamaşm sanırım korkuyorm bende çok kolay alan birşyim ve çok acıkıyorm🤷
EbSa Tgb2310 hic bir fikrim yok doktor anca bol bol sivi tuket dedi bulantilarda ona musade etmiyor 😭
Balim2020 Kızlar bende yeni geldim doktordan 🥰 cinsiyetimiz kız inşallah hayırlısı ile boyumuz posumuz yerinde dedi doktorumuz 😇
Yenianneadayi2208 Balim2020 muayne hala ultrasonla mı yapılıyor yoksa vajinal muayne mi.? Bana 4 ay itibayle vajinal muayne dedi biri de.Çarşamba bende gidicem doktora bu yüzden de Stres yaptım nedense 🤷🏻♀️
Yenianneadayi2208 Merveokan bende tam 16 haftalığım ama henüz hissedemedim ☹️ Cinsiyetimizi de 11+5 te öğrendik ikili de.Bakalım çarşamba yeniden gidicem doktora cinsiyette bir değişim var mo merak içindeyim 😁
Yenianneadayi2208 Merveokan bende de her sabah karın ağrısı var.yaklaşık olarak 5-6 gündür.Nedenini anlayamadım 🤦🏼♀️
Faray Merveokan Seninle aynıyız 🥰🥰 Biraz karın ağrısı, biraz koku hassasiyeti var onun dışında iyiyiz. Bende haftaya doktora gideceğim dilerim cinsiyeti öğrenebilirim. Biraz zaman yavaş geçiyor gibi geliyor bilmem size de öyle mi