tgbasltan Foto03 hic bi belirti yok canım malesef 12 gün var bebeğin kilosu almıs basını gidiyor durumlar karısık 😂
MNursel Foto03 benimde 9 gün ve ne sancı var ne acilma ne de gelen giden. Haftaya da gelmezse ya bir hafta beklicez ya da sezaryana alacağız dedi doktor 😏
Sevda41 Foto03 son 8 an itibariyle ve 12 gündür falan bekliyoruz gelir diye kanalda yalancı kasılmalar oluyor açıklık var ama nazlı çıktı küçük hanım doktor bile şaşırıyor
Foto03 tgbasltan Tubabyk MNursel kamileguveloztrk Kbra1234 Beyza1234r Benimde çok akıntım var adet sancısı gibi sıcak ağrım oluyor kasiklarimda gece uykusu falan uçtu gitti 😂 Suyu iyice azalmış dedi doktorum bekliyoruz bakalim
Foto03 Kbra1234 bana yeri daraldığı için suyu azalmış dedi zaten günde çok fazla su içiyorum annem kızıyor bile su ödem yapıyor içme diye
Sevda41 Foto03 ay o sancılara da inanmıyorum zaten artık doğmadı psikolojisiyle geziyorum herkes soruyor arıyor geçmiyor şu son günler
muhammett_ozgee Benimde son 16 günüm hafif hafif ağrılarım var ve artık kızıma kavuşmak istiyorum hayırlısıyla 😘🤗
tennur_09 Benimde son 9 kızlar gece uykum hiç yok kafeinde tüketmiyorum ama bu lok lok oğlum beni hiç uyutmuyor maşaallah kıpır kıpır😍😂 İnşaallah bi avazda doğururuz hepimiz🙏Kasık ağrım çok ama su vs sancı henüz yok
Ozlemmozgur Benimde son 9 ama gelmeye pek niyeti yok paşamın kanalada tam yerleşmemiş suyu herşeyi iyi en fazla 41 e kadar bekleriz diyor doktorum yoksa suniyle başlatacak ama çok korkuyorum suniden
dilekkkaltunnn Kilosundan dolayı sezaryen yaptıracak olan var mı benimde son 8 38+2'de 3700 dedi doğum yaptıracak olan doktorum 4 ve üzeri olursa sezaryen diyor bana.