Gunesimoglum Kızlar bazı postlarda ikili tarama testinde cinsiyet öğrendik diyenler var benimde ikili tarama testim yapıldı ama doktor cinsiyet söylemedi 15+5 günlüğüz ikili tarama da cinsiyet belli oluyor mu anlayanlar var mı acaba
1dem Gunesimoglum doktor erkeğe benziyor dedi ikili test için ultrasona girdiğimde doktor cinsiyeti hakkında bişey dedi mi dedi erkeğe benziyor dedi dedim. Çok küçük iyi görmüş dedi bende aynısını söylüyorum ve değişmez dedi
Belmaaa Gunesimoglum ikili test 12.haftada doktor söylemek istedi ben istemedim 13te yine söylemek istedi söyletmedim 17.haftada net sonuç söyleyecek 🙈
1dem Gunesimoglum görmedi demekki yada emin olmak için beklemek istiyor. Ama bazıları da söylemiyor sanki
Gunesimoglum 1dem evet ya benimkisi 16 olana kadar bekle dedi galiba o yüzden Pazartesi öğrenmeyi umut ediyorum 😊
Bayanngamzeli Ikili test de degil ama detaylı ultrason da kesin söylerler cinsiyetini. Bizim doktorumuz ikili testen önce cinsiyetini tahmin etmişti dediği gibi de oldu.🤗
1dem Bayanngamzeli detaylı da kan veriliyor mu yoksa sadece ultrason mu var. Bide ben 21+6 oldum geç mi kaldım sizce
Gunesimoglum Bayanngamzeli çok merak ediyorum herkes erkek olacak diyor ben kız hissediyorum meraktan ölüyorum 😁
Bayanngamzeli 1dem Kan vermiyorsun ultrasonda bakılıyor . Sonuçu alınca doktora gosteriyorsun. Yok cnm geç kalmadın ben 23.de gittim.
Belmaaa Gunesimoglum devlette söylemiyor özel hastanede de bazıları söylemiyor genelde erken söyleyenler özel klinik diye düşünüyorum tahmin yapıyor sonra doğru bilmişim diyor 😀 tabi tutmayıp değişen de çok
Gunesimoglum Belmaaa 😁 ya yarın öğrenirim bende inşallah 16 haftalık oluyoruz doktorum kesin olsun diye bekliyor ama ilk bebeğim bu bana yapılır mı😂 meraktan ölüyorum