Sevdaoyku Ilknur_degrrli1 merhaba ben de gidiyorum doktorum muhabbet hanım. doktor tramvalarimdan sonra onu bulduğum için çok da mutluyum tavsiye ederim
Ilknur_degrrli1 Betulyavuz cok sevindim doktorunuz kim onerirmisiniz ilgileniormu numarasını falan veriyormu
Ilknur_degrrli1 Hilal_Rasim cok sevindim doktorunuz kim onerirmisiniz ilgileniormu numarasını falan veriyormu
Gmzomr Ben ilk doğumumu orda yaptım Doktorum Asiye Hanımdı çok memnundum gerçekten şimdi yine hamileyim tekrardan kendisine gidicem ☺️
Betulyavuz Ilknur_degrrli1 canım benim arkadaşım 5 yıldır Nisa hastanesinde çalışıyor o önerdi ben hamile olsam kesinlikle mürvet hocaya gelirim dedi mürvet hanıma gidiyorum bende memnunum .
Fnur10 Derya hanım kesinlikle❤️ Öneri üzerine gitmiştim bende kendisine, ilgili, güleryüzlü,sakin bi doktor. Çok memnunum 31. Haftama geldim. İlk randevumda vermişti daha numarasını ben istemeden , bir şey olursa mesaj at bana diye
elif_2020 Muayene ücreti ne kadar Nisa hastanesinde ve doğum ücretleri? Bilgi veren olursa sevinirim. 🌹
gamzosgamzos Derya Kanza Gül doktorum kesinlikle oneririm herseyi en ince ayrintisina kadar anlatiyor cok guler yuzlu ve sıcak kanlı herseyi rahatca sorabiliyorsun kendi sahsi numarasını veriyor ulasabiliyorsun
Scs Ben asiye hanıma gidiyorum muayne ücreti 120 tl sanırım. Çok ilgili bir doktor yar. Doç. Yoğun olmasına rağmen hemen bakıp göndermiyor. Güzel güzel açıklıyor bilgi veriyor güler yüzlü ilgili bir hanım.