Aleyalmina Etkisini gördünüzmü yada yan etkisini doktorm verdi bugun ama yan etkilerini okuyunca tedirgin oldm biraz
Muallimannecik Aleyalmina ben hiç bi yan etkisine rastlamadım bacak kramplarımı çok rahatlattı aksine
Hilaldenerieser Aleyalmina Bende hiç bi yan etki yapmadı canım aksine çok iyi geldi, kullanmayı unuttuğum gün hemen kramp girer bacaklarıma kullanınca çok rahat geçiririm geceyi
Hamileanneler_25 Aleyalmina sadece biraz mide bulantısı yaptı bende ama her zaman değil 2 kutu bitirdim ondan
Aleyalmina Hilaldenerieser teşekkürler rahatladım suan bende 1 haftadır başladı böyle oturdugum yerde kalıyotum iyş gekir inşallah🤗
annem_01 Hilaldenerieser ya ben içemiyorum bu yudum aldıgım gibi midem bulanıyor ya nasıl içiyorsunuz bir tavsiyeniz varmı bana şekerden dolayı verdiler mecburi içmem lazım
Hilaldenerieser Aleyalmina Rica ederim canım ne demek ☺️ Yalnız ben maden suyuda içiyorum oda kramplarıma iyi geliyor sanada tavsiye ederim 🤗
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Hacer_ikiz_gebe Magnesium Diasporal canım birtanesinin içinde 1547 mg magnezyum var diğeriyle fiyat farkı var tabi.Magnevital 365lik bildiğim kadarıyla.
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Sirius223 Magnesıum Diasporal bir tanesinin içinde 1547 mg magnezyum var senin aldığın 365 lik.
Sirius223 Cokokuyan_dorukusunannesi48 magnezyum kullanmama rağmen aylardır degerim hiç yukselmedi. Doktoruma sizin ilacinizi bir sorayım. Teşekkür ederim.