Hfzrmysa 31+5 haftalık hamileyim az önce süpürgeden bacağıma sinek ısırığı kadar elektrik çarptı. Eşim yok hastanede köye bi saat uzaklıkta ağzıma çikolata attım napmam lazım yardım edin bişey olmuş mudur başına gelen var mı😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Deletedmom6 Hfzrmysa Olmamıştır canım ya beni birgün nasıl elektrik çarptı bir bilsen 🤭 Takma böyle insanları da boş yazar boş konuşurlar 👍
Seda5892 Hfzrmysa sinek ısırığı kadar demişsiniz bişey olduğunu sanmıyorum olmamıştırda inşallah ama siz sakin olup şerbet yapıp için sol tarafınıza yatın hareket edecektir ama öncelik sakin olun
Seda5892 Hfzrmysa Bi de bebeğin genelde bu saatlerde hareket ediyor muydu.... Seni çok iyi anlıyorum bende çay demlerken göbeğimden aşağı kaynar suyu döktüm aklım çıkmıştı
Cansunurettim Esmaad bu ne demek oluyor o kız yaşayan varmı die sormuşş hastane uzakmış bnde yazıyorum buraya herkex buraya yardım için mşj atıo yardımcı olmuycaksan senin yazmana gerek yok burda
Muallimannecik Esmaad öldüm mü acaba diye sormuyo zaten bebeği için endişelenmiş boş yapmayın ve gidin
Hfzrmysa Buraya yazıyorum sonuçta akıma kapılmadım bebeğime bişey olmuş mudur diye sordum eşim yok köyde tekim sen benim buraya ne şekilde yazdığımı nerden biliyorsun çık postumdan hırsımı senden almayayım
Cansunurettim Hfzrmysa ya bırakın aldırmayın şeyle insanlara siz kalbinizi iyi tutun bildiginiz duaları okuyun bişey olmaz allahın izniyle merak etmeyin ufak bişeymiş ztn elektrik
Esmaad Cansunurettim zaten kötü birşey olmuş olsaydı allah korusun buraya yazma fırsatı olamazdı ve herhangi bir mide bulantısı yada bir komplikasyon görünmüyor.
Hfzrmysa Hareket etmedi naptıysam o dakikadan beri eşim maçta merkeze gitti arasam ulaşamam çıldırmak görev için burdayız köy kendi köyümde değil bide böyle densize cevap veriyorum hayret bişey
Mucize_istiyorum22 Hfzrmysa korkmuştur annesi ondan hareket etmiyordur uzan dinlen hareket eder merak etme akımın voltajı düşük olduğu için birşey olmaz dikkat et yeter
EzgiCetin Hfzrmysa bazen hiçbir şey olmadan da hareketsiz kalabiliyo bebişlerimiz. Uyuyodur annesi, o kadarcık elektrik etkilemez minnoşu, etrafımız elektronik cihaz dolu çoğumuza oluyodur ;) Endişe etmeyin, uyanınca hareketlenir inşallah ;)
Cansunurettim Esmaad yeni hamilesin başına gelebilir seninde her anne o yavrusu için endişelenir sende zmnla anlarsın o yavrun büyüsün bide her anın önü düşünmek olur
AATozarr Hfzrmysa Sen şimdi hiçbirşey düşünme varsa bi çikolata falan ye sol tarafına yat elini karnına koy 7 tane ayetel kürsi oku annesi korkma bişey yoktur İNŞALLAH 😉
Havvanurerolll Sakin ol canım meyve suyu iç bol su iç tatlı şeyler ye soluna uzan rahat bir şekilde bebeğinle konuş umarım tepki verir🙏🏻 Eğer bunlara karşı daha da tepki alamıyorsan bir şekilde doktora git ama umarım bir şey olmamıştır iyi düşün iyi olsun
mehefey Sakin olmaya çalış canım korkunu çok iyi anlayabiliyorum ben bişey olmadığına inanıyorum🤲🏻 Tatlı yiyin meyve suyu için dinlenin eşiniz gelene kadar hala tepki vermiyosa gidebileceğiniz en acil şekilde gidin içiniz rahat etsin dualarımız seninle♥️
Hfzrmysa Seda5892 evet ediyordu dokunduğumda hep hareketini hissediyordum şuan etmiyor hareket içime korku düştü yatağa uzandım ağlıyorum