SuleSenverdi Arkadaşlar merhaba. 20 haftalık gebeyim. Son 1 aydır saçımda çok fazla kepek oluştu. Neden olur ve nasıl geçer.
Ozlemcyln SuleSenverdi bende öyleyim normalde saçım bir kez olsun kepeklenmemiştir 10+4 haftalığım benimde çok fazla kepeklenme oldu
Gamzeli_03 SuleSenverdi bende cilt doktoruna çıktım yağlı egzama dedi saçımın derisi pul pul atıyordu doktor ilaç yada bitkisel şampuan veremem banyo öncesi zeytinyağı ile ov bekle biraz sonra yıka dedi doktor
Muallimannecik SuleSenverdi bende aynı dertten muzdaribim öncesinde ketoral kullanırdım geçerdi ama şuan o da yasak hafif yara gibi kepek gibi oldu kafam😔
Yenianneadayi2208 SuleSenverdi şampuandan sonra sirkeyle saç derilerinizi ovalayın sonra da durulayın.Bende de kepek sorunu vardı o şekilde geçti.
Yenianneadayi2208 SuleSenverdi Hayır hiç bir zararı olmaz bende enfeksiyon var ve taretlenirken bile sirkeli suyla işimi görüyorum.Tamamen geçti diyemem ama yanma olayım yok artık en azından.İlaçlardan emin olum daha zararsızdır ☺️
Zeyk SuleSenverdi salatalarda sirke kullanmıyor musunuz? Saçınıza surseniz bebeğe nasıl bir zarar verecek ki? Sirke yani sonuçta turşu da bile mevcut. Korkmayın o kadar.
Ozlemcyln Gamzeli_03 yani bilmiyorum aslında kontrole gittiğimde doktoruma sorucam ondan sonra deniycem izin verirse bebeğime bişey olmasını istemem
SuleSenverdi Muallimannecik aynen. Hic bisey kullanamiyorum. Kasinti bi taraftan bide sacim siyah kotu goruntu oluşuyor.
Merbe61 Daha once zinde ketoral ve losyon kullanıyordum simdi onlar yasak oldugundan maden suyu ile duruluyorum cıkarken bazende sirke ile ovuyıeum ıyı geldı
Gamzeli_03 SuleSenverdi doktorun sana vereceği tek şey zeytinyağı ile masaj yap olacak bana da aynısı dedi hamile olduğum için başka birşey kullanman olmaz sonrası da emzireceksin dedi
Cinarinannesi8989 Arkadaşlar normalde bende hep vardı ilaç kullanıyordum şimdi hamileyim die kullanamadığım için banyodan 15 dk önce saçıma saf zeytinyağı sürüyorum sonra yıkanıyorum bana çok iyi geldi tavsiye ederim sizede
Deletedmom3 Benimde ayni ya maleseff 😔 gordukce uzuluyorum ayni sekilde yuzumde t bolgesi asiri soyuluyo kirpik diplerim kepekleniyo
Fdle SuleSenverdi hamileliğimin başından beri bende de o kadar arttı ki hergun yıkıyorum yine aynı sanki günlerdir yıkamamış gibi ve bir çözüm bulamadım