Leyla_Alexandra Kızlar bozuk salam yedim .. fark edemedim bozuk olduğunu sonra eltim dedi bu salam bozulmuş diye .. 😥🤦🏼♀️ Ne gibi belirtiler gözlemleyim ?
Aysekayahan Leyla_Alexandra kuzum içini rahat tut direk o salm geçmiyor bebege çünkü bence bi zararı olmaz ama o ürünleri bırak bn 5 ayligim ve diyetisyen bebege bi zararı yada yararı olmaZ çöp besin demişti sadece sana kilo aldirr dedi ve artik yemiyorm bnde🤗
Kayraruzgar Leyla_Alexandra bişey olmamıştır ama sosis salam sucuk pastırma gibi şarküteli ürünleri gebelikte tüketilmemeli toksoplazma riski taşıyor doktorunuz bu konuda bilgi vermiş olmalı
tiniminianne Canım gebelikte genel olarak salam sosis gibi şarküteriler önerilmiyor. Bilemedim ne gibi etki eder ama istersen bi doktoruna sor
Leyla_Alexandra tiniminianne eltim pişirmişti canım çekti bir tane yedim ama bozuk olduğunu anlayamadım of inşallah bir şey olmaz
deletedmom2626 Ben ne alırsam alayım kesin tarih bakarım. Dikkat et bidakine lütfen. Kesin doktorunu ara en iyisini o bilir yönlendirir.
Vanda1gurbetci Pişmişse birşey olmaz ya Allah in izniyle rahat olun . Ben de bir kez pişmiş tarihi geçmiş sosis yemiştim binkac tane çok şükür birşey olmadı
Leyla_Alexandra Vanda1gurbetci ayy inşallah bize de bir şey olmaz .. annem ishal olabilirsin dedi sadece
Leyla_Alexandra Kayraruzgar hayır öyle bir bilgi bana hiç vermedi doktorum şimdi sizden düydüm tüketilmemesi gerektiğini .. bir daha da yemem