Ezo-masum Kızlar doğumum mart sonu nasipse.ebebeğin 14-24 arası indirimleri varmış.ben çoğu şeyini almak için şubat indirimini bekliyordum sizce ocakta zam gelip şubat indirimimi dicekler.sizlerden fikir istiyorum şubat indirimi hakkında
Deletedmom099 Ezo-masum bende şubatı beklicektim ama ocakta zam yapıp öyle indirim yapıyolarmış öyle indirim olmuyo malesef genelde internetteki indirimleri kovalıyoruz kırmızı beyaz diye bi site var emzik gögüs pompası ped kalkan tarzı şeylere ihtiyacınız varsa ordan alın 120 liralık pompayı 78 e aldım mesela indirimde bile düşmüyo o kadar
Real Ezo-masum şimdiki indirimde piyasa göre uygunsa bence ihtiyaçlarını al.cunku yılbaşından sonra bı çok şeye zam gelir.onlarda fiyatı yükseltip düşürüp indirim diyorlar.
Alparslnbuss Ezo-masum şubata bırakma derim hazırlıklı ol. Bi çok ürün aldım memnunum genelde sezon sonları daha iyi indirim olur
Ezo-masum Osgem2019 e bebekde %28 olması lazım büyük indirim oluyırmuş ama ocakta zam yapıp herhalde indirim yapacaklar diye düşündüm bilgisi olan var sa diye sormak istedim
Deletedmom099 Ezo-masum bizde şüphe ettik ama bütün aldıklarımız orjinal faturalı bir gün içinde geldi kesinlikle tavsiye ederim
Deletedmom099 Ezo-masum indirimleri duyurma kampanyası postunda aldıklarımın fiyatlarını yazdım ordan bakabilirsiniz hepsini mağazaya gidip fiyat aldım aldıklarım mağaza fiyatının bayaa altında
Real Ezo-masum evet .bence al bunlara güven olmaz hep numara satış hilesi piyasada fiyat karsilastir uygunsa kacirma
Seymk Benim doğumum da martta bazı şeyleri şubata bırakcaktım ama bu ayki indirimlerde alagım diyorum. Ebebek indirimleri için mağazalarda broşür varmış gidip alan olursa buraya yükleyebilir mi? Ona göre takip edelim alacaklarımızı.
Seymk Ezo-masum tamamdır çok teşekkürler ben de bakıcam ama pazartesiden önce gidemicem o yüzden erkenden bilirsek en azından anneme falan söylerim o bakar
Osgem2019 Ezo-masum yılbaşı indirimi yaparlar mı acaba her şeyi alamadım ama bazı şeylerin fiyatı da geri artmış baktımda şimdi pişman oldum valla