Yasemineliz Merhaba kızlar 38+6 günlük hamileyim uygulamada son 9 gün olarak gözüküyor doktorumuz da ayin 22 si demişti ama aynı gün doğum yapan var mi ve bir sorum daha olacak ti erkek bebek kaçıncı haftada gelir ?
Akademisyenanne Yasemineliz ben de cok merak ediyorum. 5 ocak diyor dogum tarihine. Cati muayenesi olmadim daha. Son hafta yapcak doktorum. Umarim zamaninda gelir.
Afifeelif Yasemineliz bende sebinle aynıyım canım 22 aralık brnim tahmini doğum tarihi ama artık çok ağırlaştım oğlum ne zaman gelecek merak ediyorum. Hafif kasık batmalatı ve yalabcı kasılmalar var onun dışında hiçbirşey yok.🙁
Yasemineliz Akademisyenanne bu zamana kadar bende hiç olmadım çatı muayenesi pazartesi randevum var belki bakar 😧
Sibel1991 Akademisyenanne benimde 6 ocak canım 🥰 şu Aralık ayı çıksın erken gelmesin diye dua ediyorum 2020 doğumlu olsun bebişlerimiz ☺️❣️
Nursenamustafa @Yasemineliz ben ilk kızımı uygulamaya göre iki gün önce doğurdum 21iydi 19unda oldu bklm bu 34 haftalık ne zaman gelecek
Akademisyenanne Yasemineliz bana da haftaya muayene edelim demisti. Dogumu tetikleyen bir muayeneymis. O yuzden son hafta muayene olmayi talep ettim. 39. Haftanin son gunu bakcak catima.
hohomoromu Yasemineliz uygulama bana 14 aralık diyodu ben 13 aralıkta yapmıstım 1 günle kaçırdık 😊 ama genelde 38 . haftadan sonra bebek beklenir ilk dogumsa 40 41 e kadar falan