burcis Öncelikle Rabbim bütün bebeklere, içinde de senin yavruna acil şifalar versin. Bundan 5 sene falan öncesinde yarık damak doğmuştu benimde kardeşim, bir sürü başka sıkıntılarıda vardı tabi. Seni korkutmak için anlattığımı düşünme yazdıklarımı. Memeyi tutamadığı için burundan hortumla beslemek zorunda kaldık, ondan öncesinde emdikleri ciğere kaçmış, uzun süre küvözde kalmıştı. Dedim ya az önce başka sıkıntılarıda vardı diye, kalbinde delik vardı, nefes borusu gelişmemiş, nefes alıp verirken boğazı yapışıyor balık ağzı gibi oluyormuş sanırım, bu yüzden nefes almakta bayağı güçlük çekiyordu. Onu öyle gördükçe "Allahım benim nefesimi ona ver." diyordum.😔 Boğazına kanül takmak zorunda kaldılar rahat nefes alabilmesi için. Öncelikle o kadar dirayetli olman lazım ki çok zor süreçten geçtik biz, babam 10 kilo birden verdi vs. Vs. Küvözdeyken tansiyonu büyük insan tansiyonu kadardı. Sanırım nefes alıp vermekte güçlük çektiğinden. Plastik cerrahine falan göründü ameliyata karar verildi, ve Rabbime sonsuz şükürler olsun o kadar sağlıklı bir çocuk ki şimdi, Allah nazardan korusun. Ve bu yazdıklarım yarısı bile değil. Ayy aklıma geldi yine o günler ne zaman aklıma gelse, ne zaman öyle bir bebek görsem, ne zaman hasta bir bebek görsem, gözyaşlarımı tutamam..😔 Rabbim kolaylık versin, inşAllah tez zamanda iğleşir. Sen kimseyi çaresiz, dermansız bırakma Allahım.🙏🏻 Sanada sabır, güç versin Allah, sakın güçlü kişilik olmaktan vazgeçme. Unutma "Fe inne meâl usri yusrâ" ☝🏻"Muhakkak, her zorlukta bir kolaylık vardır."☝🏻🙏🏻 Allah yardımcın olsun inşAllah.