Sunshine1 bilaloguzunannesi ben zıbın aldım h m ilk defa bebeğe bişey aldığım için o an farketmemişim. Hem çok yumuşak değil hem organik değil. Beğenmedim o pamuk gibi cilde biraz sert olur bunlar. Hangi markalarda var organik çok yumuşak kaliteli bişeyler kızlar?
bilaloguzunannesi Sunshine1 evet ışte bende organik bebeği rahatsız etmesini istemiyorum vücutları tazecik daha 😊
bilaloguzunannesi berf_16 evet ama almak istiyorum gördüğüm herşeyden biraz daha sabredebilirim galiba 😊
prettywoman Çok kaliteli al yıka yıka giydir asla deforme olmuyor.lcw ürünleri bir iki yikamada kısalıyor rengi atıyor hiç kullanışlı değil
berf_16 bilaloguzunannesi hahahaha öyle oluyo valla 😂😂😂 ama işte o isteğe kapılıp çokta almamak lazım 😂😂 büyüyolar ya malum
Sunshine1 bilaloguzunannesi avmdeki bebek mağazalarında üstünde organik yazan zıbın falan alırım ilk başta diye düşündüm. Bebek biraz büyüdükçe lcw h m den de alınır görsel olarak çok güzel oluyorlar insan alıp giydirmek istiyor
Saraalp bilaloguzunannesi hepsini h&m den aldım , sadece ilk doğduğunda hastanede giymesi için e bebekten aldım,bebek yıkanmadığı için lekeler çıkmayabiliyormuş, yıkadım koyu renk aldıklarımda solma çekme vs olmadı
Vnsgb bilaloguzunannesi kızımın kıyafetlerini oradan aldım hep şuan 2,5 yaşında hala ara ara alıyorum tabi fiyatlar uçtu orası ayrı bi konu ama gerçekten çok kaliteli çok memnun kaldık biz şimdi yine hamileyim bunun içinde hmden alıcam çoğu eşyasını 🙂
bilaloguzunannesi Vnsgb hayırlı olsun hem kullanıp memnun kalmanız çok iyi peki beşik battaniye bunları nerelerden aldınız
Minigin-annesi Valla benim hiçbirşeyi beğenmeyen annem bile çok beğendi🤷🏻♀️ Sipariş verirken birsürü laf yemiştim bide gelince çok kaliteli dedi😄
bilaloguzunannesi Minigin-annesi o zaman benim annemde beğenir çünkü o da internetten alınır mı diyor ama mağazada olmuyor hepsi
bilaloguzunannesi berf_16 evet ama ışte görüyoruz hoşumuza gidiyor özellikle sarı gri renklerin uyumunu çok beğeniyorum
Saraalp bilaloguzunannesi 0-3 ay hastane çıkışı olarakta andywawa tercih ettim , ürünleri çok güzel , onada bakabilirsiniz
berf_16 bilaloguzunannesi ben bi ara hep gri alıyodum baktım şöyle bi annem dedi sen bebeği kendin sandın herhal 😂 ondan sonra renkli şeyler aldım 😂😂😂