Sema__ Bskkrdmn hamileligimi rüyamda görüp test yaptım pozitif çıktı 🤗 Hep oğlum olsun önce dedim hepde erkek ürünlerine yöneldim. 19+1 deyiz oğlum olacak inşallah 🙏🧿 Hislerim oldukça kuvvetlidir🥰🙏
Bskkrdmn Toprakkkmilaaa20 bende her sabah uyandığımda nedense karnımı sevip canım oğluşum diyorum 😂 nedense kız dersem küscekmiş erkekmiş gibi geliyor ama sağlıklı olsunda yeter
Neslyyy Bende rüyamda erkek bebek gördüm 11 haftamda ıkılı testte kız olabilir dedi ama erkek hissediyorum hep
Ayseysf Kız hissettim hep cevrem de herkes kız dedi rüyam da erkek gördüm 2 kez oğlusum olucak hislere de pek bağlı degıl demek
Scorpion Dmlh canım merhaba bugün16. Haftamıza girdik ve cinsiyetimizi öğrendik 🤗 unutmazsan yaz demiştin kızımız olcak bizim inşallah 🙏🏻💕
Dmlh Scorpion yaaa maasallah sağlıkla alın kucağıniza inşallah biz de bu cumartesi öğrendik bizim de erkekimiz yoldaymis :)) sağlıkla hepimiz kavusalim bebislerimize inşallah 🤩😍
Tugbardm Bskkrdmn adetime 3 gün kala eşimle aynı gece aynı rüyayı gördük ikimizde kız bebeğimizin olduğunu gördük eşim adını bile söylüyormuştu yesira diye. Çok şükür kızımız olacak adı yesira 💕
aslikls3 Bskkrdmn test çubuğunda ikinci çizgiyi görür görmez oğlum diye karnımı sıvazladım 12. haftada kıza benziyor demişti doktorum inanmamıştım resmen ve eşim sevinmediğimi düşünerek surat asmıştı bana birkaç gün :))
30ekim19 Bskkrdmn herkes erkek bekliyo bizdede ama ben küçüklüğümden beri kız olacakmış gibi hissediyorum rüyamdada bi erkek gördüm bi bebek gördüm cinsiyeti belli değildi bilmiyrm kız çok istiyorum 🤧🤧☺️